Σινεμά - TV

Η Wonder Woman σε νέα κατασκοπευτική ταινία στο Netflix

today21 Ιανουαρίου, 2021

Background
share close

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Wonder Woman Γκαλ Γκαντότ θα παίξει τον βασικό ρόλο στην πολυαναμενόμενη ταινία “Heart of Stone”. Πρόκειται για το νέο κατασκοπευτικό θρίλερ που θα προβληθεί από το Netflix.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline η δημοφιλής streaming πλατφόρμα έφτασε σε συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής Skydance Media, για τα παγκόσμια δικαιώματα της πολυαναμενόμενης ταινίας.

Το σενάριο της ταινίας έχουν αναλάβει οι Κρεγκ Ρούκα (Greg Rucka) (The Old Guard) και Άλισον Σρέντερ (Allison Schroeder) (Hidden Figures), ενώ τα σκηνοθετικά ηνία ενδέχεται να αναλάβει ο Τομ Χάρπερ (Tom Harper) (The Aeronauts, Wild Rose). Μετά από αυτή τη συμφωνία, η “Wonder Woman” επιστρέφει στο Netflix, καθώς θα πρωταγωνιστήσει με τον Ντουέιν Τζόνσον «The Rock» και τον Ράιαν Ρέινολντς στο «Red Notice».

Το Heart of Stone είναι το 2ο μεγάλο budget φιλμ της Skydance, καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η εταιρεία παραγωγής έχει προχωρήσει σε τεράστια συμφωνία ύψους 200 εκατ. δολαρίων με την Amazon για την ταινία επιστημονικής φαντασίας, “The Tommorow War”, με τον Κρις Πρατ (Chris Pratt).

Πηγή:  enikos.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%