Σινεμά - TV

John Wick 4: Στην κορυφή του box office

today27 Μαρτίου, 2023

Background
share close

Ο Keanu Reeves σημείωσε ακόμα μία επιτυχία στο box office με την ταινία “John Wick: Chapter 4”.

Tο νεο-νουάρ θρίλερ υπολογίζεται ότι απέφερε κέρδος 73,5 εκατομμύρια δολάρια, το μεγαλύτερο κέρδος του franchise της σειράς ταινιών John Wick.

Εκτός από τις εγχώριες εισπράξεις της, η ταινία απέφερε άλλα 64 εκατομμύρια δολάρια διεθνώς, για να φτάσει σε παγκόσμιο επίπεδο τα 137,5 εκατομμύρια δολάρια στο box office.

Το “John Wick” έκανε πρεμιέρα το 2014 και κέρδισε 14 εκατομμύρια δολάρια το Σαββατοκύριακο της πρεμιέρας του. Κάθε νέα ταινία “Wick” σημειώνει σταθερά υψηλότερες επιδόσεις από το πρώτο Σαββατοκύριακο της προβολής της.

Το 2017, το “John Wick: Chapter 2” συγκέντρωσε 30,4 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η τρίτη ταινία, “Parabellum”, έκανε ντεμπούτο με 56,8 εκατομμύρια δολάρια.

“Όταν κάνεις μια τέταρτη ταινία σε ένα franchise δράσης, πρέπει να περιμένεις ότι θα πέσει. Αυτή είναι η φύση αυτών των franchise”, δήλωσε ο Τζόε Ντρέικ, πρόεδρος της Lionsgate Motion Picture Group. “Αλλά βλέπαμε συνεχώς σημάδια και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο. Είδαμε το κοινό να θέλει περισσότερα”.

Έρχονται και spinoffs

Η Άνα ντε Άρμας και ο ηθοποιός του “Matrix” έχουν γυρίσει την ταινία “Ballerina”, ενώ μια μίνι σειρά με τίτλο “The Continental” ετοιμάζεται από την Peacock με τον Μελ Γκίμπσον.

“Ο Τσαντ και ο Κιάνου δημιούργησαν αυτόν τον κόσμο και αυτός ο κόσμος συνεχίζει να επεκτείνεται. Δεν ξέρω ακόμα ποια είναι τα όρια αυτού του κόσμου”, δήλωσε ο Drake. “θα συνεχίσουν να προσπαθούν να αποπλανήσουν τον Keanu να επιστρέψει και να κάνει πράγματα. Τον τσακίζουν σε αυτές τις ταινίες. Πραγματικά τρώει ξύλο. Και στο τέλος λέει, ‘Δεν το κάνω πια’. Μετά τον βλέπεις να κάθεται στην αίθουσα και να αισθάνεται το κοινό”.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%