Σινεμά - TV

Κινηματογραφικές πρεμιέρες 3 Φεβρουαρίου 2022

today2 Φεβρουαρίου, 2022

Background
share close

Με τέσσερις πρεμιέρες ξεκινά η πρώτη κινηματογραφική εβδομάδα του Φεβρουαρίου. “Moonfall”, “Happy Family 2” για τους μικρούς μας φίλους, “Το σκαρί” και η “Μεγάλη Απόδραση”.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τους συντελεστές και τα τρέιλερ!

Moonfall

Moonfall: Η Σκοτεινή Πλευρά του Φεγγαριού

Σκηνοθεσία: Ρόλαντ Έμεριχ

Πρωταγωνιστούν: Ντόναλντ Σάδερλαντ, Χάλι Μπέρι, Πάτρικ Γουίλσον, Μάικλ Πένια, Τσάρλι Πλάμερ, Τζον Μπράντλεϊ

Μία μυστηριώδης δύναμη βγάζει τη Σελήνη από την τροχιά της γύρω από τη Γη και την ωθεί σε μια σειρά από συγκρούσεις. Με λίγες μόνο εβδομάδες να απομένουν έως ότου οι συνέπειες να είναι καταστροφικές για όλο τον στον κόσμο, η πρώην αστροναύτης της NASA, Jo Fowler είναι πεπεισμένη ότι έχει την λύση που θα μας σώσει όλους, όμως μόνο ο παλιός συνάδελφος της αστροναύτης Brian Harper και ο K.C. Houseman ένας συνωμοσιολόγoς, την πιστεύουν. Αυτοί οι τρεις ήρωες θα ξεκινήσουν ένα απίστευτο ταξίδι στο διάστημα για να διαπιστώσουν τελικά ότι η Σελήνη δεν είναι όπως νομίζουμε ότι είναι.

Happy Family 2
Μια Χαρούμενη Οικογένεια 2

Σκηνοθεσία: Χόλγκερ Τάπε

Δανείζουν τις φωνές τους οι:
Φοίβος Ριμένας, Έλενα Δελακούρα, Στεφανία Φιλιάδη, Κωνσταντίνος Κακανάς, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Αφροδίτη Αντωνάκη, Σοφία Παναηλίδου, Γιάννης Υφαντής, Χρήστος Πλαΐνης, Χίλντα Ηλιοπούλου, Άγγελος Λιάγκος

Έρχεται το σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων, Μία Χαρούμενη Οικογένεια 2. Η νέα διασκεδαστική περιπέτεια της χαοτικής και αξιαγάπητης οικογένειας Γουίσμπον μας ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη με μία ιστορία για τη φιλία και την ομορφιά της ατέλειας. Τροπικές παραλίες, ατελείωτα χιονισμένα τοπία και ιστορικά αξιοθέατα σε ένα οικογενειακό ταξίδι γεμάτο δράση! Οι αγαπημένοι Κόμης Δράκουλας, Μπάμπα Γιάγκα μαζί με την οικογένεια Γουίσμπον συναντούν πολλούς καινούριους φίλους και επικίνδυνους εχθρούς, δίνοντας μας την ευκαιρία να γνωριστούμε με το τέρας του Λοχ Νες, το Γέτι από τα Ιμαλάια και τον μουσικόφιλο Κινγκ Κόνγκα.

Luzzu
To Σκαρί

Η Weirdwave παρουσιάζει To Σκαρί (Luzzu)του Άλεξ Καμιλέρι, ένα κοινωνικό δράμα από τη Μάλτα που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Φεστιβάλ του Σάντανς, όπου πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα του.

Ένας ψαράς παλεύει να κερδίσει τίμια τα προς το ζην για την οικογένειά του, με το οικογενειακό σκαρί του, αλλά γρήγορα έρχεται αντιμέτωπος με τις κλίκες που λυμαίνονται την ιχθυαγορά του νησιού. Θα υποκύψει στους κανόνες του παιχνιδιού;

Μια ταινία για τον αγώνα της επιβίωσης, τα ηθικά διλήμματα, και την παράδοση που χάνεται…

Σκηνοθεσία: Αλεξ Καμιλέρι

Πρωταγωνιστούν: Τζέσμαρκ Σικλούνα, Μικέλα Φαρούτζια, Νταβίντ Σικλούνα

Great Freedom
Μεγάλη Απόδραση

Σκηνοθεσία: Σεμπάστιαν Μάιζε

Πρωταγωνιστούν: Φρανς Ρογκόφσκι, Γκέοργκ Φρίντριχ, Άντον φον Λούκε, Τόμας Πρεν, Ούλριχ Φάσναχτ, Γιοχάννες Κράμερ, Κλάους Ουλ

Στη μεταπολεμική Γερμανία, ο Χανς σώθηκε από το ναζιστικό στρατόπεδοσυγκέντρωσης μόνο και μόνο για να μπαινοβγαίνει στις φυλακές. Το έγκλημά του; Είναιομοφυλόφιλος. Εξαιτίας της Παραγράφου 175, η οποία ορίζει την ομοφυλοφιλία όχιαπλά ως διαστροφή, αλλά ως ποινικό αδίκημα, η επιθυμία του για ελευθερίακαταστρέφεται συστηματικά. Υπό αυτές τις συνθήκες, η μόνη σταθερή σχέση στη ζωήτου είναι εκείνη με τον επί σειρά ετών συγκρατούμενό του, τον Βίκτορ, ένανκαταδικασμένο δολοφόνο. Σταδιακά, ό,τι ξεκίνησε ως αποστροφή εξελίσσεται σε κάτιπου ονομάζεται αγάπη.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%