Διασκέδαση

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας

today10 Ιανουαρίου, 2014

Background
share close

Τέσσερις ακόμα ολοκαίνουργιες ταινίες έρχονται   να γεμίσουν τις κινηματογραφικές αίθουσες και να μας προσφέρουν περισσότερες επιλογές για μια ενδιαφέρουσα έξοδο.

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα είναι οι εξής:

«Inside Llewyn Davis»

Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία των Τζόελ και Ίθαν Κοέν με τους: Όσκαρ Άιζακ, Κάρεϊ Μάλιγκαν, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Τζον Γκούντμαν

Στο νεοϋορκέζικο Γκρίνουιτς Βίλατζ του 1961, ο Λιούιν Ντέιβις προσπαθεί να επιβιώσει ως φολκ/ροκ τραγουδοποιός. Αναζητώντας στέγη και μια ευκαιρία για να ξεχωρίσει, θα αναλάβει τη φροντίδα μιας γάτας, η οποία θα τον οδηγήσει σε ένα απρόσμενο, αστείο, μα και σκοτεινό ταξίδι.

«Οδηγός Διαπλοκής»

Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ με τους: Κρίστιαν Μπέιλ, Έιμι Άνταμς, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζένιφερ Λόρενς, Τζέρεμι Ρένερ

Στο Νιου Τζέρσεϊ του 1978 ένα ζευγάρι απατεώνων παγιδεύεται από το FBI και αναγκάζεται να συνεργαστεί σε μια επιχείρηση που φιλοδοξεί να ξεσκεπάσει ένα κύκλωμα εκτεταμένης πολιτικής διαφθοράς.

«Ρενουάρ»

Γαλλική ταινία σε σκηνοθεσία του Ζιλ Μπουρντό με τους: Μισέλ Μπουκέ, Κριστά Τερέ, Βενσάν Ροτιέ

Στην Κυανή Ακτή του 1915 ο 74χρονος ζωγράφος Πιερ-Ογκίστ Ρενουάρ βρίσκει έμπνευση στο πρόσωπο (και το γυμνό σώμα) της δυναμικής και ανεξάρτητης Αντρέ. Το νεαρό μοντέλο θα το ερωτευτεί όμως ο γιος του Ζαν, ο οποίος επιστρέφει τραυματισμένος από το μέτωπο του Α΄ Παγκοσμίου πολέμου.

«Cuban Story»

Ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία του Victor Pahlen

Ο Έρολ Φλιν αφηγείται, πάνω σε βουβά επίκαιρα, τη θριαμβευτική πορεία του Φιντέλ Κάστρο προς την ανατροπή του δικτάτορα Μπατίστα.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%