Cinema - TV

Κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας 07-13/07

today7 Ιουλίου, 2022

Background
share close

Η κινηματογραφική εβδομάδα φέρνει την νέα ταινία Θωρ “Love and Thunder”, με τον Κρίστιαν Μπέιλ ίσως να κλέβει τις εντυπώσεις στον ρόλο του κακού της υπόθεσης. Μία γαλλική κωμωδία και το θρίλερ “Ασανσέρ για Δολοφόνους” του 1958 είναι κάποιες από τις ταινίες που μπορούμε να απολαύσουμε αυτήν την εβδομάδα στη μεγάλη οθόνη.

Thor: Love and Thunder

Σκηνοθεσία: Τάικα Γουαϊτίτι

Πρωταγωνιστούν: Κρις Χέμσγουορθ, Νάταλι Πόρτμαν, Κρις Πρατ, Κρίστιαν Μπέιλ, Σαμ Νιλ

H νέα ταινία των Marvel Studios «Thor: Love and Thunder» βρίσκει τον Θεό του Κεραυνού (Chris Hemsworth) σε ένα πρωτόγνωρο ταξίδι αναζήτησης της εσωτερικής του γαλήνης. Η απόσυρση του Θωρ, όμως, διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο γνωστό ως Γκορ, ο Θεός Σφαγέας (Christian Bale), που θέλει να αφανίσει τους θεούς. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Θωρ ζητά τη βοήθεια της Valkyrie (Tessa Thompson), του Korg (Taika Waititi) και της πρώην του, Τζέιν Φόστερ (Natalie Portman), η οποία, προς έκπληξη του Θωρ, χειρίζεται ανεξήγητα εξίσου καλά με το Θωρ το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir. Μαζί ξεκινάνε για μια κοσμική περιπέτεια για να ανακαλύψουν την πηγή της εκδικητικής μανίας του Θεού Σφαγέα και να τον σταματήσουν προτού είναι αργά.

Θεέ μου τι Σου Κάναμε; 3 (Qu’est-ce qu’on a tous fait au bon Dieu? 3)

Σκηνοθεσία: Φιλίπ ντε Σοβερόν

Πρωταγωνιστούν: Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Εμιλί Καέν, Αλίς Νταβίντ, Αρί Αμπιτάν, Μεντί Σαντούν

Ο Κλοντ και η Μαρί σύντομα θα συμπληρώσουν 40 χρόνια γάμου. Για να γιορτάσουν την περίσταση, οι τέσσερις κόρες τους οργανώνουν ένα πάρτι έκπληξη, προσκαλώντας η κάθε μια τα πεθερικά της. Η multi culti γαλλική κωμωδία με τους εκατομμύρια θεατές επιστρέφει κι αυτό το καλοκαίρι και υπόσχεται αβίαστο γέλιο!

Το Μυστικό της Μαντλίν Κόλινς (Madeleine Collins)

Σκηνοθεσία: Αντουάν Μπαρό

Πρωταγωνιστούν: Βιρζινί Εφιρά, Κιμ Γκουτιέρες, Μπρουνό Σαλομόν, Ζακλίν Μπισέ

Μια μεταφράστρια, εκμεταλλευόμενη τη φύση της δουλειάς της που της επιβάλλει να ταξιδεύει συχνά, ζει μια διπλή ζωή. Η ηρωίδα έχει δύο άντρες -και δύο οικογένειες: τον Αμπντέλ στην Ελβετία, και τον Μελβίλ στη Γαλλία. Καθώς είναι όμως εγκλωβισμένη στα μυστικά της και βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στα ψέματα, η ζωή της, που ήδη είναι υπερβολικά περιπεπλεγμένη, αρχίζει να καταρρέει.

Ασανσέρ Για Δολοφόνους (Ascenseur pour l’ Echafaud)

Σκηνοθεσία: Λουί Μαλ

Πρωταγωνιστούν: Ζαν Μορό, Μορίς Ρονέ, Ζορζ Ποζουλί, Φελίξ Μαρτέν, Λίνο Βεντούρα, Ζαν-Κλοντ Μπριαλί

Οι παράνομοι εραστές Φλοράνς και Ζιλιέν καταστρώνουν ένα σχέδιο για να σκοτώσουν τον σύζυγο της Φλοράνς, έναν πλούσιο Γάλλο βιομήχανο που είναι, επίσης, το αφεντικό του Ζιλιέν. Όμως η δολοφονική πλεκτάνη αρχίζει να γυρνά εναντίον τους, όταν ο ένας από τους δύο παγιδεύεται σε ένα ασανσέρ.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%