Σινεμά - TV

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας

today10 Νοεμβρίου, 2021

Background
share close

Η κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινά αύριο Πέμπτη 11 Νοεμβρίου και μαζί της φέρνει νέες ταινίες που μας προσκαλούν να τις παρακολουθήσουμε. Κινούμενα σχέδια, δράμα και ταινία τρόμου κάνουν την πρεμιέρα τους αύριο.

Δείτε ποιες είναι, τους συντελεστές και τα τρέιλερ!

Αρχηγός από Κούνια 2: Οικογενειακή Υπόθεση

Σκηνοθεσία: Τομ Μακ Γκραθ

Υπόθεση
Τα αδέλφια Τέμπλετον ο Τίμ και ο Αρχηγός από Κούνια είναι πλέον ενήλικες. Τώρα που έχουν απομακρυνθεί ποία ο ένας μακριά από τον άλλο παίρνουν τους δικούς τους δρόμους. Ο Τιμ είναι τώρα παντρεμένος και μπαμπάς και ο Τέντ (Αρχηγός από Κούνια) είναι διευθύνων σύμβουλος του Hedge Fund, όταν όμως ένα νέο μωρό κοριτσάκι με λογική ενήλικα. Με μια προσέγγιση αιχμής και Acan-do στάση είναι έτοιμη να τους φέρει μαζί τον Τίμ και τον Τέντ ως μικρούς πάλι προκειμένου να εμπνεύσει μια νέα οικογενειακή επιχείρηση.

Καλάβρυτα 1943

Σκηνοθεσία: Νικόλας Δημητρόπουλος
Ηθοποιοί: Μαξ φον Σίντοφ, Αστριντ Ρος, Δανάη Σκιάδη, Νικόλας Παπαγιάνης, Μάρτιν Λάερ, Άλις Κρίγκε, Τόμας Αράνα, Μάξιμος Λιβιεράτος, Τάσος Καρλής

Υπόθεση

Η Καρολάιν Μάρτιν, δικηγόρος και εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης εναντίον της ελληνικής αξίωσης για πολεμικές αποζημιώσεις για την περίοδο της ναζιστικής κατοχής, επισκέπτεται την Ελλάδα και συναντά τον Νικόλα Ανδρέου, έναν από τους τελευταίους εν ζωή επιζήσαντες της Σφαγής των Καλαβρύτων του 1943. Όσο ο Νικόλας εξιστορεί τα γεγονότα του παρελθόντος, οι δυό τους θα αντιπαρατεθούν με τις προσωπικές τους προκαταλήψεις και πεποιθήσεις σε μια επίπονη αναμέτρηση που θα τους φέρει πιο κοντά. Το καθαρτήριο αυτό ταξίδι μέσα από ένα σκοτεινό κεφάλαιο της ιστορίας θα καταλήξει στην αναγνώριση μιας αμοιβαίας ανάγκης: την αναζήτηση της ελπίδας.

Antlers

Σκηνοθεσία: Σκοτ Κούπερ 
Ηθοποιοί:
Κέρι Ράσελ, Τζέσι Πλέμονς, Τζέι Τι Κόρμπιτ 

Υπόθεση

Σε μία απομονωμένη πόλη του Όρεγκον, μία δασκάλα (Keri Russell) και ο σερίφης αδελφός της (Jesse Plemons) αντιλαμβάνονται ότι ένας αινιγματικός μαθητής (Jeremy T. Thomas) κρύβει μυστικά για ένα μυθολογικό, αρχαίο πλάσμα που κυκλοφορεί ανάμεσά τους με εκδικητικές τάσεις.

Εξόριστος

Σκηνοθεσία: Βισάρ Μορίνα
Ηθοποιοί: Μισέλ Ματίσεβιτς, Σάντρα Χούλερ, Ράινερ Μποκ, Τόμας Μραζ, Φλόντζα Κοντέλι

Υπόθεση

Ο Τζαφέρ, ένας σαρανταπεντάχρονος φαρμακευτικός μηχανικός από το Κόσοβο, ζει και εργάζεται στη Γερμανία. Μια μέρα, όταν βρίσκει ένα νεκρό ποντίκι αφημένο στο κατώφλι του σπιτιού του, η αρχική ανησυχία του για τη ρατσιστική συμπεριφορά των συναδέλφων του μετατρέπεται σε πανικό. Καθώς αρχίζει να υποψιάζεται τους πάντες και τα πάντα, το όριο ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία θολώνει επικίνδυνα. Είναι η αρχή μιας σειράς από γεγονότα που θα τον οδηγήσουν στη συνειδητοποίηση της θέσης του στη γερμανική κοινωνία αλλά και στην οικογένειά του. Ένα σκοτεινό θρίλερ με σουρεαλιστικές πινελιές, που εξερευνά τις έννοιες της ταυτότητας και του εκπατρισμού, τρυπώνοντας στην άβυσσο της παράνοιας.

Ιστορίες της Τύχης και της Φαντασίας

Σκηνοθεσία: Ριουσούκε Χαμαγκούτσι
Ηθοποιοί:
Κοτόνε Φουρουκάουα, Κιγιοχίκο Σιμπουκάουα, Κατσούκι Μόρι

Ένα απρόβλεπτο ερωτικό τρίγωνο, μια εκδικητική χειρονομία αποπλάνησης που θα έχει αναπάντεχη κατάληξη και η συνάντηση δύο παλιών συμμαθητριών, που θα οδηγήσει σε ένα λυτρωτκό παιχνίδι ρόλων. Ο πιο πολυσυζητημένος Ιάπωνας σκηνοθέτης των τελευταίων ετών επιβεβαιώνει τη φήμη του με ένα σαγηνευτικό τρίπτυχο ιστοριών για τις δαιμόνιες συμπτώσεις και τις αθέατες επιθυμίες που καθορίζουν υπογείως τις ανθρώπινες ζωές.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%