Σινεμά - TV

Λίγη ακόμα υπομονή για το νέο Game of Thrones

today1 Νοεμβρίου, 2015

Background
share close

To «Vinyl» του Μάρτιν Σκορσέζε, για λογαριασμό του HBO, φαίνεται πως σπρώχνει τη φετινή πρεμιέρα του «Game of Thrones» λίγο αργότερα.

Κάθε σεζόν του «Game of Thrones» είχε διαφορετική ημερομηνία πρεμιέρας. Το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου έκανε πρεμιέρα 31 Μαρτίου, νωρίτερα από οποιαδήποτε άλλη σεζόν, ενώ ο πιλότος της σειράς στις 17 Απρίλη του 2011.

Η πολυαναμενόμενη έκτη σεζόν φαίνεται πως θα καθυστερήσει πολύ περισσότερο.

Οι υπεύθυνοι του HBO ανακοίνωσαν πως το «Vinyl», η νέα σειρά του Μάρτιν Σκορσέζε για λογαριασμό του συνδρομητικού καναλιού, θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Φλεβάρη την ίδια ημέρα και ώρα που προβάλλεται το «Game of Thrones».

Τοποθετημένο στην ακόλαστη δεκαετία του ’70 και πλημμυρισμένο από σεξ και ναρκωτικά, το «Vinyl» θα προσφέρει μία εθιστική βόλτα στο παρασκήνιο της μουσικής βιομηχανίας την περίοδο που σηματοδότησε την αυγή του πανκ, της ντίσκο και του hip-hop. Πρωταγωνιστής της σειράς, ο Πρόεδρος μιας δισκογραφικής εταιρείας, ο Ρίτσι Φινέστρα, ο οποίος προσπαθεί να σώσει την εταιρεία του διασφαλίζοντας τις λιγότερες δυνατές απώλειες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια, αλλά δεδομένου του προγραμματισμού του καναλιού φαίνεται πως οι Κυριακές θα είναι ρεζερβέ μέχρι και τα μέσα Απρίλη σίγουρα.

Από τη στιγμή που οι τηλεοπτικές συνήθειες δεν αλλάζουν εύκολα (ειδικά αν είναι επιτυχημένες), η αλλαγή στην ημέρα/ώρα για το «Game of Thrones» δεν φαίνεται να παίζει ως επιλογή, οπότε κάντε υπομονή. Το post-production φαίνεται πως πήρε μία ανάσα.

 

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%