Σινεμά - TV

Η Μέριλ Στριπ και ο Τζ.Τζ. Άμπραμς συνεργάζονται για τη σειρά «The Nix»

today12 Σεπτεμβρίου, 2016

Background
share close

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Μέριλ Στριπ  φαίνεται να κατευθύνεται προς την μικρή οθόνη, σε συνεργασία με τον παραγωγό και σκηνοθέτη Τζέφρεϊ Τζ. Άμπραμς για τη νέα τηλεοπτική μεταφορά του φετινού μυθιστορήματος του Νέιθαν Χιλ, με τίτλο The Nix, σε παραγωγή της Warner Bros. Television.

Η ταλαντούχα ηθοποιός αναμένεται να είναι εκτελεστική παραγωγός και πρωταγωνίστρια της σειράς, σύμφωνα με το Deadline, ενώ ο Άμπραμς πρόκειται να σκηνοθετήσει κάποια επεισόδια.

Το μυθιστόρημα κυκλοφόρησε τον Αύγουστο, και επικεντρώνεται στον Σάμιουελ Άντερσεν-Άντερσον, έναν καθηγητή κολεγίου, του οποίου η μητέρα επανεμφανίζεται δεκαετίες μετά, αφού εγκατέλειψε την οικογένειά της, έχοντας διαπράξει ένα παράλογο έγκλημα, το οποίο προκάλεσε φρενίτιδα στα μέσα ενημέρωσης. Η νουβέλα περιγράφεται ως  σάτιρα, που εκτείνεται από τις Μεσοδυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ, στη Νέα Υόρκη και στις ταραχές του 1968, που συγκλόνισαν το Σικάγο και τις γύρω πόλεις.

Η εταιρία παραγωγής του Άμπραμς Bad Robot βρίσκεται πίσω από την δραματική σειρά Roadies του Showtime, το Person of Interest του CBS, και το11.22.63 του Hulu. Επίσης, ο σκηνοθέτης του «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνά», είναι εκτελεστικός παραγωγός της επερχόμενης σειράς του HBO, Westworld.

Η Μέριλ Στριπ έχει επικεντρωθεί στην κινηματογραφική της καριέρα, με δεκάδες επιτυχημένες ταινίες και βραβεία στο ενεργητικό της. Πρόσφατα την είδαμε στον ρόλο της φάλτσο σοπράνο, Φλόρενς Φόστερ Τζένκινς, ενώ αναμένεται να εμφανιστεί στη νέα ταινία της Ντίσνεϋ, Mary Poppins Returns.

Η γνωστή ηθοποιός πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση το 1978, στη μίνι σειρά «Ολοκαύτωμα», για την οποία και κέρδισε Βραβείο Εμμυ Α’ Γυναικείου Ρόλου. Ακόμα, έχει χαρίσει τη φωνή της σε επεισόδιο των Simpsons(Τζέσικα Λόβτζοϊ) αλλά και του King of the Hill (Θεία Έσμε Ντότεριβ), το 1994 και 1999 αντίστοιχα. Τελευταία φορά που εμφανίστηκε σε τηλεοπτική σειρά ήταν το 2012, στην κωμωδία της Λίζα Κούντροου, Web Therapy.

 

Πηγή: in.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%