Σινεμά - TV

Μισέλ Πφάιφερ και Ντόμναλ Γκλίσον στη νέα ταινία του Αρονόφσκι

today18 Απριλίου, 2016

Background
share close

Στην ταινία θα έχουμε, επίσης, την ευκαιρία να δούμε τον σπουδαίο Εντ Χάρις καθώς και τον αδερφό του Γκλίσον, Μπράιαν, που έχει παίξει επίσης στο «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός», ενώ θα συμμετέχει και στην κινηματογραφική μεταφορά του βιντεοπαιχνιδιού, «Assasin’s Creed» με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Φασμπέντερ.

Η πλοκή της ταινίας επικεντρώνεται σε ένα ζευγάρι, του οποίου η σχέση δοκιμάζεται όταν απρόσκλητοι επισκέπτες καταφθάνουν στο σπίτι τους, διαταράσσοντας την ήσυχη ύπαρξή τους.

Κανείς δεν μπορεί ακόμα να πει αν θα έχουμε να κάνουμε με ένα θρίλερ οικιακής εισβολής αλά «Παράξενα Παιχνίδια» ή για μια σατιρική δραμεντί στο ύφος του «Θεού της Σφαγής». Με τον Αρονόφσκι στη σκηνοθεσία όμως, το σίγουρο είναι ότι θα απολαύσουμε ωραίο σινεμά.

Τα γυρίσματα του ατιτλοφόρητου project (που έχει βρει στέγη στην Paramount Pictures.) θα ξεκινήσουν το 2017, ενώ ο Αρονόφσκι δεν θα σκηνοθετεί μόνο, αλλά θα είναι επίσης υπεύθυνος για το σενάριο και την παραγωγή.

Σε ό,τι αφορά τον Μπρένταν Γκλίσον, ξέρουμε ότι θα επαναλάβει τον ρόλο του στρατηγού Χαξ στο επερχόμενο «Star Wars: Episode VIII» του Ράιαν Τζόνσον, καθώς επίσης και ότι θα υποδυθεί τον συνιδρυτή του περιοδικού National Lampoon στο επερχόμενο «A Futile and Stupid Gesture» του Netflix.

Την αιώνια γοητευτική Μισέλ Πφάιφερ θα δούμε σύντομα στην τηλεταινία του Μπάρι Λέβινσον για τον Μπέρνι Μάντοφ, «The Wizard of Lies», στο πλευρό του Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

 

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%