Σινεμά - TV

Νέα ταινία «Jason Bourne» – Ποιός θα είναι ο σκηνοθέτης;

today21 Νοεμβρίου, 2023

Background
share close

ΗUniversal βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για μία νέα ταινία στο γνωστό κατασκοπευτικό franchise «Jason Bourne». Το στούντιο ακούγεται πως βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Matt Damon για την επιστροφή του στον εμβληματικό ρόλο, καθώς και έναν σκηνοθέτη έκπληξη.

Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, η εξέλιξη αυτή θα σηματοδοτήσει την επαναφορά του ήρωα στα κινηματογραφικά δρώμενα, έπειτα από πέντε ταινίες και 1,6 δισ. δολάρια εισπράξεις στο παγκόσμιο box office. Στις τέσσερις από τις πέντε ταινίες του franchise έχει πρωταγωνιστήσει ο Matt Damon.

Αυτό, όμως, που προκαλεί μεγαλύτερη έκπληξη είναι το πρόσωπο που θέλει η Universal στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Ο λόγος για τον σκηνοθέτη του οσκαρικού «All Quiet on the Western Front». O Edward Berger βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει το εγχείρημα μετά την ταινία του 2022 που κατάφερε να κερδίσει τέσσερα Όσκαρ.

Πηγές, πάντως, που γνωρίζουν τις διεργασίες αναφορικά με το νέο αυτό κινηματογραφικό εγχείρημα στο franchise του «Jason Bourne», ξεκαθαρίζουν πως είναι ακόμα νωρίς, καθώς δεν υπάρχει κάποιο σενάριο πάνω στο οποίο θα βασιστεί η επιστροφή του ήρωα. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα επανέλθει το καστ προηγούμενων ταινιών ή αν θα γίνει ένα φρέσκο reboot.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν o Edward Berger φαίνεται να έχει «κλειδώσει» στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Η επιλογή αυτή φαίνεται να συνεχίζει την παράδοση που έχει το franchise σε ταλαντούχους δημιουργούς, καθώς προηγούμενες ταινίες του franchise έχουν αναλάβει να σκηνοθετήσουν οι Doug Liman, Paul Greengrass (αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του στο σινεμά δράσης) και Tony Gilroy.

Πηγή: neolaia.gr/

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%