Σινεμά - TV

Νέο βίντεο John Wick 4: Κιάνου Ριβς εναντίον Ντόνι Γιέν

today19 Μαρτίου, 2023

Background
share close

Το πιο πρόσφατο βίντεο σχετικά με την πολυαναμενόμενη συνέχεια δράσης αυτού του μήνα, John Wick: Chapter 4, προϊδεάζει για τη συναρπαστική μάχη μεταξύ του Keanu Reeves και του θρύλου των πολεμικών τεχνών Ντόνι Γιέν.

Το κλιπ που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του The Tonight Show με τον Τζίμι Φάλον, βλέπει το ζευγάρι να έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο, με τα όπλα στα χέρια, πριν εκραγεί σε μια επίθεση πυροβολισμών και συγκρουόμενων σπαθιών (και nunchucks). Δείτε το νέο κλιπ από το John Wick: Chapter 4 παρακάτω, πηγαίνοντας στα 9 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα.

Το “John Wick: Κεφάλαιο 4” βρίσκει τον ήρωα να ανακαλύπτει τον δρόμο για να νικήσει το Υψηλό Τραπέζι, αλλά πριν κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό με ισχυρές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και δυνάμεις που μετατρέπουν παλιούς φίλους σε νέους εχθρούς.

Με την αμοιβή για το κεφάλι του να αυξάνεται διαρκώς, στο John Wick: Κεφάλαιο 4 ο Wick μεταφέρει τον αγώνα του ενάντια στο High Table σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς αναζητά τους πιο ισχυρούς παίκτες του υποκόσμου, από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Παρίσι, την Οσάκα και το Βερολίνο.

Ένας από τους εχθρούς είναι ο πρωταγωνιστής του Ιπ Μαν (Ip Man) και του Rogue One, Donnie Yen, ως Κέιν, ένας τυφλός δολοφόνος του High Table και πρώην φίλος του John Wick. Διαθέτοντας ξεκάθαρα το επίπεδο των θανατηφόρων ικανοτήτων που θα περίμενε κανείς από τον Yen, η μάχη μεταξύ Caine και Wick είναι βέβαιο ότι θα είναι στα highlights της συνέχειας. Και είμαστε μόνο εμείς, ή ο τυπικά ατρόμητος Wick φαίνεται να φοβάται αυτόν τον συγκεκριμένο δολοφόνο;

Η ανταπόκριση στο John Wick: Chapter 4, που έκανε πρεμιέρα στην πρόσφατη εκδήλωση του φεστιβάλ SXSW (South by Southwest), ήταν συντριπτικά θετική. Ο Μάθιου Μάλερ του MovieWeb επαίνεσε το John Wick: Chapter 4 επειδή αντανακλά “όλα όσα είναι συναρπαστικά, συναρπαστικά και χαρούμενα” στο είδος της δράσης και θεώρησε ότι η συνέχεια λειτουργεί ως ο τέλειος επίλογος λέγοντας: “Η ταινία υπάρχει σχεδόν στο δικό της σύμπαν, ξεχωριστά από την ασθμαίνουσα και αδυσώπητη τριλογία των τριών πρώτων ταινιών και μπορεί να σταθεί μόνη της ως ένα είδος επικού επιλόγου”.

Σε σκηνοθεσία του Τσαντ Σταχέλσκι (Chad Stahelski) και σενάριο των Σέι Χάτεν (Shay Hatten) και Μάικλ Φιντς (Michael Finch), στο “John Wick: Chapter 4” πρωταγωνιστεί ο Keanu Reeves ως ο ομώνυμος John Wick μαζί με τον Μπιλ Σάρσγκαντ (Bill Skarsgård) (It, Barbarian) στον ρόλο του κύριου ανταγωνιστή, του Μαρκίς ντι Γκραμόν (Marquis de Gramont). Το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει τους Donnie Yen ως Κέιν (Caine), Κλάνσι Μπράουν (Clancy Brown) (The Mandalorian, Promising Young Woman) ως Χάρμπινγκερ (The Harbinger), Σκοτ Άντικινς (Scott Adkins) (Day Shift, Boyka: Undisputed) ως Killa, Χιροκούκι Σανάντα (Hiroyuki Sanada) (Mortal Kombat, The Last Samurai) ως Shimazu, Shamier Anderson (Stowaway, Awake) ως The Tracker, Ρίνα Σοαγιάμα (Rina Sawayama) (Turn Up Charlie) ως Akira, Μάρκο Ζαρόρ (Marko Zaror) (From Dusk Till Dawn: The Series, Marvel’s The Defenders) ως Σίντι (Chidi), ο Γιώργος Γεωργίου (Game of Thrones) ως The Elder και η Νατάλια Τένα (Natalia Tena) (The Mandalorian, Harry Potter and the Half-Blood Prince) ως Katia, η θετή αδελφή του John Wick.

Στη συνέχεια, ο Ίαν Μακσέιν (Ian McShane), ο Λόρενς Φισμπουρν (Laurence Fishburne) και ο Λανς Ρέντικ (Lance Reddick) επαναλαμβάνουν τους αντίστοιχους ρόλους τους ως Winston Scott, ο Bowery King, και Charon, ο θυρωρός του Continental Hotel.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%