Διασκέδαση

Το Netflix έφτασε και στην Ελλάδα

today8 Ιανουαρίου, 2016

Background
share close

Δείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε!

 

Το Netflix είναι η μεγαλύτερη παγκοσμίως τηλεοπτική πλατφόρμα που περιλαμβάνει έναν διαρκώς αυξανόμενο κατάλογο τηλεοπτικών σειρών, ταινιών, πολλά ντοκιμαντέρ, όπως και παιδικά προγράμματα, συνθέτοντας έτσι έναν πλήρη ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό χάρτη του 21ου αιώνα, και επιτέλους είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας!

netflix

Στο πλαίσιο της έκθεσης CES 2016 ανακοινώθηκε, εντελώς αναπάντεχα, η επέκταση της συνδρομητικής υπηρεσίας streaming σε ακόμα 130 χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Έτσι, εάν επισκεφθείτε το www.netflix.com/gr θα διαπιστώσετε ότι η υπηρεσία αποδέχεται κανονικά όλες τις κάρτες (χρεωστικές και πιστωτικές) καθώς και το Paypal. Από εκεί μπορείτε να ενημερωθείτε και για τα προγράμματα που προσφέρει η υπηρεσία και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Δυστυχώς ακόμα δεν υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι και απ’ ότι φαίνεται θα καθυστερήσουν αρκετά, καθώς μιλάμε για ένα τεράστιο εγχείρημα ακόμα και με έτοιμους υπότιτλους (πέρα από τους αγγλικούς υπότιτλους δίνεται πρόσβαση σε ισπανικούς, γαλλικούς και γερμανικούς αλλά και μεταγλώττιση). Το Netflix φαίνεται να έχει δηλώσει πως επειδή η επέκτασή του έγινε σε 130 χώρες “εν μία νυκτί” θα καλυφθούν πρώτα οι χώρες με τις μεγαλύτερες ανάγκες.

Το μόνο που χρειάζεστε λοιπόν είναι μία από τις εξής συσκευές (που στις μέρες μας υπάρχουν σχεδόν σε κάθε σπίτι):
– Υπολογιστής
– Φορητή συσκευή (κινητο smartphone, tablet, netbook, laptop)
– Smart TV
– Παιχνιδομηχανή (Playstation, X-Box)
– Τηλεόραση συνδεδεμένη με Apple TV ή παρόμοια συσκευή

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%