Σινεμά - TV

Ο Doctor Strange θα εμφανιστεί στο Avengers: Infinity War!

today28 Σεπτεμβρίου, 2016

Background
share close

Ο “Mad Titan”, Thanos θα πρέπει να προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει τα μαγικά του Doctor Strange στο επόμενο Avengers! Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Empire ο Benedict Cumberbatch, που έχει φορέσει εδώ και καιρό τη στολή του ήρωα της Marvel, άφησε εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί πως ο Sorcerer Supreme θα κάνει την επόμενη εμφάνισή του στο Marvel Cinematic Universe στο Avengers: Infinity War. Όταν τον ρώτησαν ποια θα είναι η συνέχεια για το χαρακτήρα μετά την πρώτη του σόλο ταινία, ο Cumberbatch ξεκίνησε να συζητά για “τη λογιστική πρόκληση να συγχρονίσει το πρόγραμμά του με εκείνο των Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Elizabeth Olsen και Paul Bettany.” “Το να βρεθούμε όλοι μαζί θα είναι κάτι μοναδικό. Αυτός είναι ο λόγος που συστήνεται αυτός ο χαρακτήρας, για να ανοίξει το επόμενο κεφάλαιο” θα πει ο Βρετανός ηθοποιός.

doctor-strange-2016-banner

Ο Cumberbatch δεν ανέφερε ξεκάθαρα τον τίτλο του Infinity War αλλά είναι το πλέον πιθανό πως μιλάμε για τη συγκεκριμένη παραγωγή όπου έχουν ήδη κλείσει θέσεις οι Downey (Iron Man), Hemsworth (Thor), Olsen (Scarlet Witch) και Bettany (Vision). Όσο για το πώς θα εναρμονιστεί με το Marvel Cinematic Universe, πολλοί λένε ήδη πως θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για κάποιο post credits sequence που θα ακολουθήσει μετά το τέλος του Doctor Strange. Από την άλλη πάλι υπάρχει και η πρόσφατη φωτογραφία από το σετ του Thor: Ragnarok που δείχνει τον God of Thunder να κρατάει μία business card με τη διεύθυνση του Doctor Strange…
Η ταινία αναμένεται στις 4 Νοεμβρίου και εκεί θα δούμε τι θα αποκαλυφθεί σχετικά με τη συνεργασία του Doctor Strange με τους Avengers, των οποίων ο Ατελείωτος πόλεμος θα καταφτάσει τον μακρινό Μάιο του 2018.

 

Πηγή: digitallife.gr

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%