Σινεμά - TV

«Ο Μαγικός Καθρέφτης»: Η πρώτη 3D ελληνική ταινία

today26 Ιανουαρίου, 2016

Background
share close

«Ο Μαγικός Καθρέφτης» του Χρήστου Δήμα είναι η πρώτη μεγάλου μήκους 3D ελληνική ταινία, σε παραγωγή Black Orange SA και συμπαραγωγή OTE TV.

Απολαυστική κωμωδία με ανατρεπτικές παρεξηγήσεις, «O Μαγικός Καθρέφτης» ξαναφέρνει μαζί στη μεγάλη οθόνη, μετά από έξι χρόνια, την ομάδα της άκρως επιτυχημένης κωμωδίας «Νήsos»: o Χρήστος Δήμας υπογράφει τη σκηνοθεσία, η Έλενα Σολωμού και ο Κωστής Παπαδόπουλος το σενάριο, ενώ στην παραγωγή βρίσκουμε τον Γιάννη Ιακωβίδη.

Για το ομώνυμο τραγούδι των τίτλων τέλους συμπράττουν μουσικά οι ONIRAMA με τον Γιώργο Μαζωνάκη, σε μουσική και στίχους του εκρηκτικού frontman Θοδωρή Μαραντίνη.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται ο Μάκης Παπαδημητρίου, η Ζέτα Δούκα, η Αθηνά Οικονομάκου, η Ελένη Κοκκίδου, ο Τάκης Παπαματθαίου, ο Δημήτρης Ήμελλος, ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Κώστας Κόκλας.

pegasus_LARGE_t_1581_106790561

Το πρωί έφορος αρχαιοτήτων, το απόγευμα υπάλληλος σε συνεργείο αυτοκινήτων. Αυτή είναι η πληκτική καθημερινότητα του 35χρονου Κλεάνθη (Μάκης Παπαδημητρίου). Από τη μέρα που θα ανακαλύψει έναν «μαγικό καθρέφτη» (Κώστας Κόκλας) που πραγματοποιεί και τα πιο τρελά όνειρα, ο Κλεάνθης αρπάζει την ευκαιρία να ζητήσει αυτά που θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα.

Έχει μάλιστα τη δυνατότητα να επαναδιατυπώσει την ευχή του όσες φορές θέλει. Οι επιθυμίες του θα εκπληρωθούν, όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Υπάρχει πάντα κάτι που του διαφεύγει, και ο Κλεάνθης δεν μπορεί να βρει την πραγματική ευτυχία πουθενά. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει.

Το πρώτο κλιπ της ταινίας

Το επίσημο trailer

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%