Σινεμά - TV

Ο Πίτερ Ντίνκλατζ παρωδεί το «Game of Thrones» στο Saturday Night Live

today5 Απριλίου, 2016

Background
share close

Πρόκειται για υποτιθέμενες σκηνές από τα γυρίσματα του «Game of Thrones» όπου παρουσιάζεται ο τρόπος με τον οποίο δημιουργήθηκαν οι ψηφιακοί δράκοι που θα δούμε στην έκτη σεζόν της σειράς.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους παραγωγούς αυτού του χιουμοριστικού σκετς, για το ότι κατάφεραν να μοιάζει με πραγματικό βίντεο πίσω από τις κάμερες, που θα μπορούσε κανείς να πετύχει πραγματικά να προβάλλεται ανάμεσα σε δύο ταινίες, στο κανάλι HBO.

Η παρουσία του Πίτερ Ντίνκλατζ συμβάλει οπωσδήποτε στην αληθοφάνειά του, αλλά και η πρωταγωνίστρια του επερχόμενου «Ghostbusters», Κέιτ ΜακΚίνον, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά υποδυόμενη την Εμίλια Κλαρκ από το «Game of Thrones».Ξεκαρδιστικός είναι, επίσης, και ο Μπόμπι Μούνιχαν που υποδύεται τον Ράντι Κάρνιβαλ, τον άνθρωπο που δήθεν βρίσκεται πίσω από τον Ντρόγκον, το δράκο.

Δυστυχώς, το σκετς-παρωδία δεν αποκαλύπτει οποιοδήποτε μυστικό από την έκτη σεζόν του «Game of Thrones», αλλά μπορείτε να δείτε για άλλη μια φορά το πιο πρόσφατο τρέιλερ του νέου κύκλου, που προειδοποιεί για το μπόλικο… θανατικό που περιμένει τους χαρακτήρες.

Επίσης, μην ξεχνάτε ότι αυτή η σεζόν της επιτυχημένης σειράς φαντασίας, θα προχωρήσει σε περιοχές που δεν έχουν εξερευνηθεί από τα βιβλία του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, καθώς ο συγγραφέας παλεύει να τελειώσει το επόμενο βιβλίο του franchise.

Σε 20 μέρες ακριβώς, το «Game of Thrones», επιστρέφει στο HBO. Μέχρι τότε, μπορείτε να γελάσετε με την ψυχή σας, παρακολουθώντας τα ακόλουθα χιουμοριστικά βίντεο:

 

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%