Σινεμά - TV

Ο Σκορσέζε ολοκλήρωσε τον «Ιρλανδό» με τους: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Χάρβεϋ Καϊτέλ

today7 Μαρτίου, 2018

Background
share close

Οι Robert De Niro, Al Pacino, Harvey Keitel και Joe Pesci πρωταγωνιστούν στην ταινία για τη ζωή ενός διαβόητου εκτελεστή της μαφίας.

Τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε  «Ο Ιρλανδός» ολοκληρώθηκαν, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο σκηνοθέτης μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram. Στο μήνυμά του ο Σκορσέζε ανακοίνωσε το τέλος των γυρισμάτων, ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν πάνω στην ταινία.

Η βιογραφική ταινία για τον εκτελεστή της μαφίας Frank Sheeran έχει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα καστ, με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, τον Αλ Πατσίνο, τον Χάρβεϋ Καϊτέλ και τον Joe Pesci στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο «I Heard You Paint Houses» του Charles Brandt και αφηγείται την ιστορία του Sheeran, ο οποίος λίγο πριν πεθάνει φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του συνδικαλιστή Jimmy Hoffa.

That’s a wrap! Thank you to the many people who made this possible. #iheardyoupainthouses #theirishman

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Martin Scorsese (@martinscorsese_) στις

Πρόκειται για την πρώτη συνεργασία του Σκορσέζε με τον Ντε Νίρο μετά το «Καζίνο» του 1995, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Pesci επέστρεψε στην ενεργό δράση αποκλειστικά για να βρεθεί στη συγκεκριμένη ταινία. Στον «Ιρλανδό» θα εμφανιστεί επίσης ο Action Bronson, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο ράπερ σε ανάρτησή του στο Instagram.

Τα γυρίσματα μπορεί να έχουν ολοκληρωθεί, όμως η ταινία δεν θα κυκλοφορήσει πριν από το 2019, λόγω των πολλών ειδικών εφέ στο επόμενο στάδιο παραγωγής. Η κεντρική ιστορία της ταινίας διαδραματίζεται σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, οπότε σε πολλές σκηνές πρέπει να χρησιμοποιηθούν ψηφιακά εφέ ώστε να αφαιρεθούν χρόνια από τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών.

 

Πηγή: clickatlife.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%