Σινεμά - TV

Γιατί όχι; Ο Snoop Dogg υποψήφιος για διευθύνων σύμβουλος του Twitter

today14 Ιουνίου, 2015

Background
share close

Επενδυτές απομακρύνονται από το Twitter, καθώς, όπως σημειώνεται, η εταιρία δεν φέρεται να «εκπληρώνει» κατά το δυνατό, τις δυνατότητες της. Μάλιστα, ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος, Dick Costolo, παραιτήθηκε πρόσφατα.

Προσωρινά, καθήκοντα διευθύνοντα συμβούλου έχει αναλάβει ο συνιδρυτής του κοινωνικού δικτύου, Jack Dorsey.

Όπως φαίνεται, όμως, μάλλον στο άμεσο μέλλον θα μπορούσαμε να δούμε έναν άλλο άνδρα να αναλαμβάνει τη συγκεκριμένη θέση- έναν άνδρα γνώριμο σε όλους μας.

Ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι, φυσικά, αν όχι ο Snoop Dogg, που εξέφρασε ήδη την προθυμία του να είναι υποψήφιος για τη θέση;

Τα ξένα Μέσα αναφέρουν πως η ιδέα «δεν είναι όσο τρελή ακούγεται».

  Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, σημειώνεται, ο Snoop Dogg έχει επιδείξει μια ασυνήθιστη ικανότητα να μένει δημοφιλής ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα περιβάλλοντα ενώ, ταυτόχρονα, έχει επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δράσεις και στον τομέα της τεχνολογίας, με μεγάλη επιτυχία. Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον ένας διευθύνων σύμβουλος εταιρίας της Silicon Valley δείχνει να έχει πειστεί. Μάλιστα, σε περίπτωση που το Twitter δεν θελήσει να προσλάβει τον Snoop Dogg, εκείνος μάλλον έχει έτοιμη μια ακόμη πρόταση. O ίδιος, πάντως, έχει ήδη δημιουργήσει το Hashtag #ifSnoopWasTwitterCeo, για να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του, με τις απαντήσεις χρηστών του Twitter να είναι απολαυστικές.    

Πηγή: huffingtonpost.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%