Σινεμά - TV

12/3/2020 | Category: Σινεμά - TV

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ έφτασε στην Ελλάδα

Ο αγαπημένος «Λεωνίδας», έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Αθήνα, με αφορμή την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκε η Ρόη Δανάλη Aποστολοπούλου, την η οποία έχρισε επίτιμη πρέσβη της Σπάρτης ο νέος δήμαρχος της πόλης Πέτρος Δούκας και ζήτησε τη συμβολή της στην ανάδειξη της περιοχής.

Κατά την άφιξή του, ο δημοφιλής καλλιτέχνης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους: «Γεια σας, είναι ωραία που βρίσκομαι εδώ. Αισθάνομαι υπέροχα. Είμαι ενθουσιασμένος. Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Μου αρέσει πολύ η χώρα σας. Είμαι Έλληνας στην καρδιά». 

Η κυρία Δανάλη Αποστολοπούλου με αφορμή τη διέλευση της Ολυμπιακής φλόγας από την ιστορική πόλη της Σπάρτης για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της, είχε την ιδέα και την πρωτοβουλία να προσκαλέσει τον Τζέραρντ Μπάτλερ να τρέξει στις 13 Μαρτίου από τον Μυστρά μέχρι τη Σπάρτη ως λαμπαδηδρόμος, ο οποίος και απεδέχθη με μεγάλη χαρά.

<iframe width="720" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/Mya_Wtg75HU" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Πηγή: ethnos.gr

Πηγή video: StarTvGreece