Σινεμά - TV

Ο Χιου Τζάκμαν σε βιογραφική ταινία για τον Έντσο Φεράρι

today22 Ιουνίου, 2020

Background
share close

Ο Μάικλ Μαν (Aviator, Insider) θα γυρίσει βιογραφική ταινία για τον Έντσο Φεράρι. Για την ακρίβεια το συγκεκριμένο φιλμ αποτελεί απωθημένο του Μαν εδώ και δύο δεκαετίες περίπου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Deadline υποψήφιος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι ο Χιου Τζάκμαν ο οποίος βρίσκεται σε σχετικές συζητήσεις.

Η νέα βιογραφική ταινία για τον Ιταλό ιδρυτή της Ferrari, θα είναι βασισμένη στο βιβλίο «Enzo Ferrari – The Man And The Machine»

Ο ίδιος μάλιστα χρειάστηκε να επιμεληθεί εκ νέου το σενάριο της ταινίας, μετά το θάνατο του σεναριογράφου Τρόι Κένεντι Μάρτιν (The Italian Job).

Η ταινία τοποθετείται στο καλοκαίρι του 1957, λίγο μετά το θάνατο του Ντίνο Φεράρι, ο οποίος πέθανε σε ηλικία μόλις 24 ετών, νικημένος από μια σπάνια πάθηση (μυϊκή δυστροφία τύπου Duchenne). Παράλληλα, ο γάμος του Έντσο με την Λάουρα Ντομίνικα Γκαρέλο, και η εταιρεία του βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή. Την ίδια περίοδο ο Έντσο αποφασίσει η Scuderia Ferrari να συμμετέχει στον φημισμένο αγώνα των χιλίων μιλίων, Mille Miglia. 

Τα γυρίσματα του φιλμ αναμένεται να ξεκινήσουν την ερχόμενη άνοιξη σε Αγγλία και Ιρλανδία.

Πηγή: reader.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%