Σινεμά - TV

Οι “Αναλώσιμοι”: Στη Θέρμη Θεσσαλονίκης οι κασκαντέρ της ταινίας

today9 Νοεμβρίου, 2021

Background
share close

Με τη συμμετοχή 300 ατόμων στην παραγωγή πραγματοποιείται η ταινία «Αναλώσιμοι 4» στη Θεσσαλονίκη, τα γυρίσματα της οποίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη τόσο στη δυτική όσο και στην ανατολική πλευρά της πόλης.

Μετά τα γυρίσματα του Αντόνιο Μπαντέρας, πλήθος χολιγουντιανών ηθοποιών ήρθαν εκ νέου στη Θεσσαλονίκη για την ταινία με την υπογραφή του Σιλβέστερ Σταλόνε.

Οπως αναφέρει το thesstoday το πρώτο χτύπημα της κλακέτας με τη συμμετοχή της χολιγουντιανής «αφρόκρεμας» ήχησε τη Δευτέρα και τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης Αμερικάνικης ταινίας δράσης, με σκηνοθέτη τον Σκοτ Γουώ, θα διαρκέσουν έως τέλος του Νοεμβρίου.

Από το βράδυ της Κυριακής κομβόι φορτηγών μετέφερε εξοπλισμό για τις ανάγκες της ταινίας, στο υπερσύγχρονο στούντιο της Millennium Media στη Θέρμη, χώρος που θα χρησιμοποιηθεί κυρίως από τους κασκαντέρ των «Αναλώσιμων 4», εν αντιθέσει με τον μισθωμένο βιομηχανικό χώρο που στεγάζεται στην περιοχή των Διαβατών, στη δυτική πλευρά της πόλης, όπου θα βρίσκονται αποκλειστικά οι παγκοσμίου φήμης ηθοποιοί.

Ποιοι πρωταγωνιστές θα παρευρεθούν στα γυρίσματα

Τζέισον Στέιθαμ, Άντι Γκαρσία, Μέγκαν Φοξ, Κέρτις «50 Cent» Τζάκσον, Τόνι Τζα, Ντολφ Λούντγκρεν και άλλοι χολιγουντιανοί αστέρες -ανάμεσά τους και ο σύντροφος της Αμερικανίδας σταρ, Machine Gun Kelly (MGK)- έχουν ήδη ξεκινήσει δρομολόγια προς το άλλοτε κραταιό εργοστάσιο της βιομηχανικής περιοχής των Διαβατών, το οποίο ενεργοποιείται ξανά μετά από χρόνια.

πυροσβεστικο

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες του ThessToday.gr, στο εσωτερικό του χώρου έχει σταθμεύσει όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας -σε περίπτωση που χρειαστεί άμεση επέμβαση.

Ορισμένες σκηνές που θα καθηλώσουν τους φίλους των ταινιών δράσης περιέχουν εντυπωσιακά ειδικά εφέ.

σημαίες
ραγες
εργοστασιο

Κλειστά για το κοινό τα γυρίσματα
Τα γυρίσματα της μεγάλης παραγωγής με προϋπολογισμό ύψους 19 εκατομμυρίων ευρώ θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς έως τη λήξη τους. Το κοινό της Θεσσαλονίκης -σε αντίθεση με το «The Enforcer» με τον Αντόνιο Μπαντέρας- δεν θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ζωντανά κάποιο «take» του σκηνοθέτη σε δημόσιο χώρο.
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε δεν θα έρθει στη Θεσσαλονίκη

Ο βασικός πρωταγωνιστής της ταινίας και δημιουργός του franchise, Σιλβέστερ Σταλόνε, δεν θα ταξιδέψει καθόλου στη Θεσσαλονίκη, καθώς τα γυρίσματά του έχουν ολοκληρωθεί στο Λονδίνο. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι το 50% περίπου της συνολικής ταινίας θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας. Επίσης μέσα από την παραγωγή θα δημιουργηθούν εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας. Άλλωστε, όπως είχε τονίσει ο Αμερικανός παραγωγός της Millennium Media, Robert Van Norden, θα χρειαστούν ηθοποιοί, άνθρωποι από τον κατασκευαστικό χώρο, την τροφοδοσία και άλλες ειδικότητες.

Οπως αναφέρει το thesstoday ήδη κατασκευάστηκε από τεχνίτες της Θεσσαλονίκης ένα αεροπλανοφόρο μήκους 100 μέτρων και πλάτους 30 μέτρων, πάνω στο οποίο ο Τζέισον Στέιθαμ θα επιχειρήσει μια εν πλω απόδραση με μοτοσικλέτα.

Πηγή: thesstoday.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%