Διασκέδαση

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες αυτής της εβδομάδας!

today22 Ιουνίου, 2016

Background
share close

Το πολυαναμενόμενο σίκουελ της «Ημέρας Ανεξαρτησίας: Νέα απειλή»,  Τζουντ Λο και Νικόλ Κίντμαν αλλά και επανεκδόσεις αγαπημένων ταινιών κάνουν την εμφάνισή τους στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτή την εβδομάδα.

ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ: ΝΕΑ ΑΠΕΙΛΗ
INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE

Σκηνοθεσία: ΡΟΛΑΝΤ ΕΜΕΡΙΧ

Ηθοποιοί: ΜΠΙΛ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΣΑΡΛΟΤ ΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ, ΣΙΛΑ ΓΟΥΟΡΝΤ, ΤΖΕΦ ΓΚΟΛΝΤΜΠΛΑΜ, ΛΙΑΜ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ, ΜΑΪΚΑ ΜΟΝΡΟΕ, ΤΖΑΝΤ ΧΙΡΣ, ΒΙΒΙΚΑ Α. ΦΟΞ, ΜΠΡΕΝΤ ΣΠΑΙΝΕΡ , ΤΖΕΣΙ ΑΣΕΡ

Πάντα ξέραμε ότι θα επιστρέψουν. Αφού το «Ημέρα Ανεξαρτησίας» επαναπροσδιόρισε την κινηματογραφική περιπέτεια, το επόμενο επικό κεφάλαιο εξερευνά μια διαφαινόμενη απειλή παγκόσμιας καταστροφής χωρίς προηγούμενο. Χρησιμοποιώντας εξωγήινη τεχνολογία, τα έθνη της Γης έχουν συνεργαστεί σε ένα τεράστιο αμυντικό πρόγραμμα για να προστατεύσουν τον πλανήτη. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να μας προετοιμάσει για την προχωρημένη και χωρίς προηγούμενο δύναμη των εξωγήινων, και μόνο η ευφυΐα μερικών γενναίων ανδρών και γυναικών μπορούν να σώσουν τον κόσμο μας από τον απόλυτο αφανισμό.

 

ΕΝΑΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
GENIUS

Σκηνοθεσία: ΜΑΪΚΛ ΓΡΑΝΤΕΪΤΖ
Ηθοποιοί: ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ, ΤΖΟΥΝΤ ΛΟ, ΚΟΛΙΝ ΦΕΡΘ

O συγγραφέας Thomas Wolfe και ο εκδότης του Max Perkins, στην προσπάθειά τους να εκδώσουν το έργο του πρώτου, αναπτύσσουν μια φιλική σχέση πέρα από την αυστηρά επαγγελματική.

 

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΒΕ
A MAN CALLED OVE

Σκηνοθεσία: ΧΑΝΕΣ ΧΟΛΜ
Ηθοποιοί: ΡΟΛΦ ΛΑΣΓΚΑΡΝΤ, ΜΠΑΧΑΡ ΠΑΡΣ, ΦΙΛΙΠ ΜΠΕΡΓΚ, ΊΝΤΑ ΈΝΓΚΒΟΛ

Ο πιο δύστροπος Σουηδός πρωταγωνιστεί σε μια τρυφερή κομεντί. Ο Όβε είναι ένας 59χρονος γκρινιάρης, εριστικός, καταθλιπτικός τύπος. Όταν δεν προσπαθεί ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει, ο Όβε περνάει τη μέρα του παρακολουθώντας τους γείτονές του, μαλώνοντας και κάνοντάς τους συνεχώς υποδείξεις. Κανείς δεν τον αντέχει και τον αποκαλούν «ο γείτονας από την κόλαση», αλλά αυτό που κανείς δεν γνωρίζει είναι ότι πίσω από τη δύστροπη συμπεριφορά κρύβεται μια λυπητερή ιστορία. Όταν όμως στο διπλανό σπίτι μετακομίζει μια καινούργια και φασαριόζικη οικογένεια με παιδιά που κατά λάθος χαλάνε το γραμματοκιβώτιο του Όβε, τα πράγματα θα αλλάξουν. Όχι μόνο για τον οικισμό, αλλά και τον ίδιο τον Όβε, που έκπληκτος θα δημιουργήσει μια αναπάντεχη και τρυφερή φιλία.

 

Αγάπα με αν Τολμάς
Jeux D’ Enfants

Σκηνοθεσία: ΓΙΑΝ ΣΑΜΙΕΛ
Ηθοποιοί: ΓΚΙΓΙΟΜ ΚΑΝΕ, ΜΑΡΙΟΝ ΚΟΤΙΓΙΑΡ, ΖΟΖΕΦΙΝ ΛΕΜΠΑ-ΖΟΛΙ

Ένα παιδικό παιχνίδι τόλμης γίνεται συνήθεια για τους αχώριστους μικρούς φίλους Ζιλιάν και Σοφί. Όταν όμως, εκδηλώνεται τελικά ο έρωτάς τους, οι ψευτοεγωισμοί τούς φρενάρουν και οι ίδιοι «τολμούν» να χωρίσουν για χρόνια, χωρίς όμως ποτέ να αλλάξουν τα συναισθήματά τους.

 

Παρίσι, Τέξας
Paris, Texas

Σκηνοθεσία: ΒΙΜ ΒΕΝΤΕΡΣ
Ηθοποιοί:  ΧΑΡΙ ΝΤΙΝ ΣΤΑΝΤΟΝ, ΝΤΙΝ ΣΤΟΚΓΟΥΕΛ, ΝΑΣΤΑΖΙΑ ΚΙΝΣΚΙ, ΧΑΝΤΕΡ ΚΑΡΣΟΝ

Ύστερα από μακρόχρονη περιπλάνηση στα σύνορα του Μεξικού, ο Τράβις, που αρνείται να μιλήσει, οδηγείται από τον αδελφό του στο σπίτι του. Εκεί προσπαθεί να κερδίσει την εκτίμηση του οκτάχρονου γιου του, με τον οποίο ξεκινά μια δεύτερη περιπλάνηση, σε αναζήτηση αυτήν τη φορά της εξαφανισμένης γυναίκας του.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%