Σινεμά - TV

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας 17-23/2

today16 Φεβρουαρίου, 2022

Background
share close

Οι πρεμιέρες αυτής της εβδομάδας μας φέρνουν την υποψήφια για έξι Όσκαρ ταινία “King Richard”, δράση με Τζέισον Στέιθαμ, την κινηματογραφική μεταφορά “Uncharted”. Επίσης το αιγυπτιακό “Souad” (Τα Μυστικά της Αδερφής μου) και τέλος το τούρκικο “Brother’s Keeper” (Φύλακας Αδερφός) που κατέκτησε τα βραβεία καλύτερης ταινίας, καλύτερου σεναρίου και καλύτερου μοντάζ στο Φεστιβάλ Αττάλειας, τα επονομαζόμενα Οσκαρ της Τουρκίας.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες, τους συντελεστές και τα τρέιλερ τους.

Uncharted

Ο ερασιτέχνης κλέφτης Nathan Drake (Tom Holland) στρατολογείται από τον έμπειρο κυνηγό θησαυρών Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) για την εύρεση του χαμένου θησαυρού του Ferdinand Magellan πριν από 500 χρόνια. Αυτό που ξεκινά ως μια απλή ληστεία για το δίδυμο, γίνεται μια πολυταξιδεμένη περιπέτεια να φτάσουν πρώτοι πριν τον αδίστακτο Moncanda (Antonio Banderas) ο οποίος και θεωρεί πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος του. Αν ο Nate και o Sully καταφέρουν να απαντήσουν τους γρίφους και λύσουν ένα από τα παλαιότερα μυστήρια στον κόσμο, μπορούν όχι μόνο να διεκδικήσουν λεία αξίας 5 δις δολλαρίων αλλά ίσως να βρουν και τον χαμένο αδερφό του Nate. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντέξουν ο ένας τον άλλο.

Σκηνοθεσία: Ρούμπεν Φλάισερ

Πρωταγωνιστούν: Αντόνιο Μπαντέρας, Τομ Χόλαντ, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Σοφία Τέιλορ Άλι

Wrath of man

Ένας οργισμένος άντρας εκδικείται

Η ιστορία ακολουθεί τον Η, έναν ψυχρό και μυστηριώδη χαρακτήρα που εργάζεται σε μια εταιρεία φορτηγών μεταφοράς χρημάτων και είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων στο Λος Άντζελες κάθε εβδομάδα.

Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι

Ηθοποιοί: Τζος Χάρτνετ, Τζέφρι Ντόνοβαν, Έντι Μάρσαν, Σκοτ Ίστγουντ, Λαζ Αλόνσο, Τζέισον Στέιθαμ, Χολτ ΜακΚαλάνι

King Richard

Η Μέθοδος των Γουίλιαμς

Σκηνοθεσία: Ρεϊνάλντο Μάρκους Γκριν

Πρωταγωνιστούν: Γουίλ Σμιθ, Ανζενού Ελις, Σανίγια Σίντνεϊ, Ντέμι Σίνγκλετον

Εξοπλισμένος με ένα ξεκάθαρο όραμα και ένα παράτολμο σχέδιο 78 σελίδων, ο Ρίτσαρντ Γουίλιαμς είναι αποφασισμένος να γράψει ιστορία μαζί με τις κόρες του, Βένους και Σερένα. Με σκληρές προπονήσεις στα εγκαταλελειμμένα γήπεδα της Καλιφόρνια, τα δύο ακατάβλητα κορίτσια σφυρηλατήθηκαν από την ανυποχώρητη αφοσίωση του πατέρα τους και την ισορροπημένη προσέγγιση της μητέρας τους, για να αντιμετωπίσουν ανυπέρβλητα εμπόδια και να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.

Μυστικά της Αδερφής μου

Souad

Σκηνοθεσία: Αϊτέν Αμίν

Πρωταγωνιστούν: Μπασάντ Αχμέντ, Μπασμαλά Ελγαές, Χουσεΐν Γανέμ

Σε μια μικρή πόλη στο Δέλτα του Νείλου, η Σουάντ, μια δεκαεννιάχρονη κοπέλα, ζει διπλή ζωή: την αληθινή, που καθορίζεται από τη συντηρητική αιγυπτιακή κοινωνία, και τη μυστική, αυτή του διαδικτύου. Μια σειρά γεγονότων οδηγεί τη Ραμπάμπ, τη δεκατριάχρονη αδελφή της, σε ένα ταξίδι αναζήτησης απαντήσεων και στην αντιμετώπιση των τραγικών συνεπειών τους.

Brother’s Keeper

Φύλακας Αδερφός

Σκηνοθεσία: Φερίτ Καραχάν

Πρωταγωνιστούν: Σαμέτ Γιλντίζ, Εκίν Κος, Μαχίρ Ιπέκ

Ο Γιουσούφ και ο καλύτερος του φίλος Μέμο είναι Κούρδοι μαθητές σε ένα απομονωμένο δημοτικό σχολείο στα βουνά της Ανατολίας. Oταν ο Μέμο αρρωσταίνει μυστηριωδώς, ο Γιουσούφ υποχρεώνεται να παλέψει ενάντια στα γραφειοκρατικά εμπόδια που θέτει η καταπιεστική διεύθυνση του σχολείου, προκειμένου να τον βοηθήσει. Καθώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, δάσκαλοι και παιδιά αλληλοκατηγορούνται, και στην επιφάνεια βγαίνουν κακίες, αισθήματα ενοχής, μυστικά και ψέματα…

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%