Σινεμά - TV

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας

today14 Οκτωβρίου, 2021

Background
share close

Δείτε τις κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σίγουρα προσελκύουν το Dune του Ντενί Βιλνέβ και η Τελευταία Μονομαχία του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Ένα υποψήφιο για Όσκαρ ντοκιμαντέρ αλλά και μία ταινία κινουμένων σχεδίων συμπληρώνουν την κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα Πέμπτη 14/10.

Δείτε παρακάτω όλες τις ταινίες με την περίληψη και το τρέιλερ

Dune

Σκηνοθεσία: Ντενί Βιλνέβ
Ηθοποιοί: Τιμοτέ Σαλαμέ, Τζος Μπρολίν, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Τζέισον Μομόα, Ζεντάγια, Χαβιέ Μπαρδέμ, Ντέιβ Μπαουτίστα, Σάρλοτ Ράμπλινγκ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Όσκαρ Άιζακ, Στίβεν Χέντερσον, Τσανγκ Τσεν, Ντέιβιντ Νταστμάλκιαν, Σάρον Ντάνκαν-Μπρούστερ

ΣΥΝΟΨΗ

Ο Πολ Ατρείδης (Τιμοτέ Σαλαμέ), ο χαρισματικός διάδοχος του Οίκου των Ατρειδών, καλείται να υπηρετήσει το ασύλληπτο πεπρωμένο του και να ταξιδέψει στον πιο επικίνδυνο πλανήτη του διαστήματος για να διασφαλίσει το μέλλον της οικογένειας και του λαού του. Με τις μεγάλες δυνάμεις να παρασύρονται σε μια ανελέητη σύγκρουση για το «μπαχαρικό των μπαχαρικών» του πλανήτη Αρράκις, της πολυτιμότερης ουσίας στην Αυτοκρατορία, μόνο όσοι δαμάσουν τον φόβο τους θα μπορέσουν να επιβιώσουν.

Η τελευταία μονομαχία (The Last Duel)

Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ 
Ηθοποιοί: Τζόντι Κόμερ, Μπεν Άφλεκ, Ματ Ντέιμον, Άνταμ Ντράιβερ, Μάρτον Τσόκας, Άλεξ Λόδερ, Κλάιβ Ράσελ 

ΣΥΝΟΨΗ

Γαλλία 14ος αιώνας: Όταν ο ιππότης Jeande Carrouges (Matt Damon) επιστρέφει από τον πόλεμο και μαθαίνει πως ένας φίλος του, o Jacques Le Gris (Adam Driver) έχει βιάσει τη σύζυγό του Marguerite (Jodie Comer), ζητά από τον βασιλιά να εγκρίνει το αίτημά του για μονομαχία. Αν χάσει, η Marguerite θα καεί στην πυρά για ψευδή κατηγορία.Οι δύο φίλοι μεταμορφώνονται σε θανάσιμοι εχθροί και είναι πρόθυμοι να ρισκάρουν τη ζωή και την υπόληψή τους -όχι μόνο τη δική τους, αλλά και της άτυχης γυναίκας- στην τελευταία νόμιμη μονομαχία για λόγους τιμής στην ιστορία της χώρας.

Κολέκτιβ

Σκηνοθεσία: Αλεξάντερ Νανάου

ΣΥΝΟΨΗ

Το 2015, μία πυρκαγιά στο κλαμπ Colectiv στο Βουκουρέστι αφήνει 27 νεκρούς και 180 τραυματίες. Σύντομα, περισσότεροι από τους τραυματίες αρχίζουν να πεθαίνουν στα νοσοκομεία από τραύματα που δεν θα έπρεπε να είναι θανατηφόρα. Μία γιατρός σπάει τη σιωπή και μιλάει σε μια ομάδα δημοσιογράφων. Η μία αποκάλυψη οδηγεί στην άλλη, καθώς οι δημοσιογράφοι αρχίζουν να ανακαλύπτουν μία τεράστια ιατρική απάτη. Ένας νέος υπουργός υγείας, μόλις διορίζεται, προσφέρει άνευ προηγουμένου πρόσβαση στην προσπάθειά του να μεταρρυθμίσει ένα διεφθαρμένο σύστημα, αλλά και στα εμπόδια που αντιμετωπίζει. Παρακολουθώντας δημοσιογράφους, μάρτυρες, θύματα και κυβερνητικούς αξιωματούχους, το Κολέκτιβ είναι μια αντισυμβατική ματιά πάνω στο αντίκτυπο που μπορεί να έχει το ερευνητικό ρεπορτάζ στα καλύτερά του.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

Σκηνοθεσία: Φερνάντα Βαλάντεζ 
Ηθοποιοί:  Μερσέντες Χερνάντεζ, Ντέιβιντ Ιγιέσκας, Χουάν Γιεσούς Βαρέλα, Άνα Λάουρα Ροντρίγκεζ

ΣΥΝΟΨΗ

Μια σύγχρονη οδύσσεια στα σύνορα Μεξικού κι Αμερικής στον ρυθμό ενός ψυχολογικού θρίλερ απόλυτα πολιτικού κι επίκαιρου που βρίσκει στόχο κατευθείαν στην καρδιά. 
Μια μητέρα διασχίζει το Μεξικό αναζητώντας το χαμένο γιο της, ο οποίος εξαφανίστηκε στην απόπειρά του να περάσει τα σύνορα προς τις ΗΠΑ.

Κοντορίτο

Σκηνοθεσία: Άλεξ ΟρέλΕντουάρντο Σουλντ

ΣΥΝΟΨΗ

Σε ένα ταπεινό και γραφικό χωριό στις ρίζες των Άνδεων, ένα δημοφιλές πουλί, ο Κοντορίτο περνάει καλά. Παίζει στην ποδοσφαιρική ομάδα, όλοι (σχεδόν) τον αγαπούν και βγαίνει με την πιο όμορφη κοπέλα του χωριού, τη Γιαγίτα. Δυστυχώς τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή, όταν, εξαιτίας μίας αθώας φάρσας που στήνει ο Κοντορίτο, η Ντόνια Τρεμεμπούντα, η μαμά της Γιαγίτα, πέφτει θύμα απαγωγής από εξωγήινους. Η Γιαγίτα αποφασίζει να τον χωρίσει, και ο αντίπαλος του Κοντορίτο, ο Πέπε Κορτιζόνα, βρίσκει το κατάλληλο έδαφος για να την αποπλανήσει. Προκειμένου να ξανακερδίσει την καρδιά της Γιαγίτα, ο Κοντορίτο και ο ανιψιός του Κονέ, φεύγουν στο διάστημα για να σώσουν τη μέλλουσα πεθερά και τον ίδιο τον πλανήτη.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%