Σινεμά - TV

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας

today23 Σεπτεμβρίου, 2021

Background
share close

Δείτε ποιες ταινίες θα κάνουν την εμφάνισή τους στους ελληνικούς κινηματογράφους από 23/09.

Λίαμ Νίσον, Τζέιμς Μακαβόι, Αλίσια Βικάντερ δίνουν το παρόν τους σε νέες παραγωγές που μπορούμε να δούμε αυτή την εβδομάδα.

Μπλε Βάλτος 

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Τσον
Ηθοποιοί: Τζάστιν Τσον, Αλίσια Βικάντερ, Μαρκ Ο’ Μπράιεν

Ένας αμερικανο-κορεάτης που μεγάλωσε στη Λουιζιάνα, εργάζεται σκληρά για να χαρίσει μια καλή ζωή στην οικογένειά του. Καλείται όμως να να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος προκειμένου να μη χάσει τη νέα του πατρίδα.

Εξαφάνιση ανηλίκου

Σκηνοθεσία: Κριστιάν Καριόν
Ηθοποιοί: Τζέιμς Μακαβόι, Κλερ Φόι, Τζέιμι Μίτσι, Ρόμπερτ Τζακ Τέιμς, Όουεν Γουάιτλο, Πολ Ρατρέι

Οδηγώντας στην καρδιά των Highlands ο Edmond Murray λαμβάνει μια κλήση από την πρώην σύζυγό του. Απεγνωσμένη τον ενημερώνει ότι ο εφτάχρονος γιος τους που βρίσκεται σε κατασκήνωση, αγνοείται. Σύντομα γίνεται ξεκάθαρο ότι πρόκειται για απαγωγή, κάτι που οδηγεί τους γονείς στην απελπισία.

Ένας Θρίαμβος

Σκηνοθεσία: Εμανουέλ Κουρκόλ
Ηθοποιοί: Καντ Μεράντ, Ντέιβιντ Αγιάλα, Λαμίν Σισοκό, Σοφιάν Καμές, Πιέρ Λοτάν

Ο Ετιέν, ένας συχνά εκτός δουλειάς ηθοποιός, δουλεύει ως υπεύθυνος ενός θεατρικού εργαστηρίου σε μια φυλακή, όπου μαζεύει έναν ασυνήθιστο θίασο από κατάδικους για να ανεβάσουν το διάσημο έργο του Σάμιουελ Μπέκετ, Περιμένοντας τον Γκοντό. Όταν του επιτραπεί να πάρει την ομάδα των κρατούμενων σε περιοδεία του έργου σε κανονικά θέατρα έξω από τη φυλακή, ο Ετιέν επιτέλους αισθάνεται ότι αυτή μπορεί να είναι η μεγάλη του ευκαιρία να πραγματοποιήσει το όνειρο του στη σκηνή και στη ζωή.

Δρόμος από Πάγο

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Χένσλι 
Ηθοποιοί: Λίαμ Νίσον, Μάρκους Τόμας, Χολτ ΜακΚάλανι, Ματ ΜακΚόι, Λόρενς Φίσμπερν, Άμπερ Μιντθάντερ 

Ο βετεράνος της δράσης Λίαμ Νίσον (Η Λίστα του Σίντλερ) πρωταγωνιστεί σε μία ακάθεκτη περιπέτεια και διασχίζει με φορτηγό τους παγωμένους δρόμους σε ένα από τα πιο επικίνδυνα και απομονωμένα μέρη του πλανήτη. Ο έμπειρος Τζόναθαν Χένσλι (Ο Άντρας που η Μαφία δεν μπορούσε να Σκοτώσει) υπογράφει το σενάριο και σκηνοθετεί πρωτόγνωρες σκηνές δράσης στα παγωμένα τοπία του Καναδά, όπου ανθρώπινες ζωές κινδυνεύουν και όλοι φαίνεται να έχουν τη δική τους κρυφή ατζέντα.

Εκρηκτικό Κοκτέιλ

Σκηνοθεσία: Ναβότ Παπουσάντο
Πρωταγωνιστούν: Κάρεν Γκίλαν, Λένα Χέντι, Κάρλα Κουτζίνο, Κλόε Κόλμαν, Μισέλ Γέο, Αντζελα Μπάσετ

Τρεις γενιές πληρωμένων δολοφόνων θηλυκού γένους αναλαμβάνουν να σώσουν ένα οχτάχρονο κορίτσι από μια σειρά αδίστακτους μαφιόζους που θέλουν να εκδικηθούν τον πατέρα του .

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%