Σινεμά - TV

Peaky Blinders: Για ένα sms Ο Τζέισον Στέιθαμ δεν έγινε ο Τόμι Σέλμπι

today2 Ιουνίου, 2020

Background
share close

Όσοι έχετε δει τη σειρά Πίκι Μπλάιντερς (Peaky Blinders) σίγουρα με τίποτα δεν μπορείτε να φανταστείτε άλλον από το τον Κίλιαν Μέρφι να ενσαρκώνει τον πρωταγωνιστή της σειράς, Τόμι Σέλμπι.

Κι όμως ο ρόλος, όχι μόνο προοριζόταν, είχε σχεδόν δοθεί στον Τζέισον Στέιθαμ.

Οι φαν της δημοφιλούς σειράς ούτε κατά διάνοια δεν θα μπορούσαν να φανταστούν το σόου χωρίς τον Μέρφι στον ρόλο του Τόμι Σέλμπι (Tommy Shelby), ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ο Ιρλανδός ηθοποιός λίγο έλειψε να μην είναι μέσα στο καστ, καθώς προβάδισμα είχε πάρει ο σταρ των ταινιών δράσης, Στέιθαμ.

Όπως αποκάλυψε ο δημιουργός της σειράς, Στίβεν Νάιτ ο οποίος ανέφερε: «Συνάντησα και τους δύο στο Λος Άντζελες, συζητήσαμε για τους ρόλους και κατέληξα στον Τζέισον», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Ο λόγος που τον επέλεξα ήταν επειδή στη συνάντησή μας ο Τζέισον ήταν ο Τζέισον», εννοώντας ότι ταίριαζε περισσότερο στον ρόλο.

«Ο Κίλιαν, όταν τον συναντάς δεν είναι ο Τόμι, αλλά ήμουν πολύ χαζός που δεν το κατάλαβα. Λίγο αργότερα όμως, μου έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε “Θυμήσου, είμαι ένας ηθοποιός”. Αυτό είναι το σημαντικό, ότι μπορεί να μεταμορφωθεί στον εκάστοτε ρόλο. Αν τον συναντήσεις στον δρόμο, είναι εντελώς διαφορετικός άνθρωπος».

Πηγή: reader.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%