Σινεμά - TV

Πιθανό σίκουελ για το Bohemian Rhapsody

today13 Μαρτίου, 2019

Background
share close

Ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε δεκάδες βιντεοκλίπ για τους Queen λέει ότι η μπάντα και ο μάνατζερ σκέφτονται σοβαρά ένα sequel της μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας «Bohemian Rhapsody».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Page Six για τον Τζιμ Μπιτς, τον θρυλικό μάνατζερ των Queen, o Ρούντι Ντόλεζαλ -ο σκηνοθέτης δεκάδων βιντεοκλίπ του συγκροτήματος και στενός φίλος του Φρέντι- είπε για τον Μπιτς ότι «είμαι σίγουρος ότι έχει στα πλάνα μια sequel, που ξεκινά με τη συναυλία Live Aid». Και πρόσθεσε ότι η επόμενη ταινία «συζητιέται έντονα μέσα στην “οικογένεια ” των Queen».

Ο Τζιμ Μπιτς ήταν ο παραγωγός και της ταινίας «Bohemian Rhapsody», η οποία τον προηγούμενο μήνα βραβεύθηκε με τέσσερα Όσκαρ και ήταν υποψήφια και για το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Η ταινία κλείνει με την εμβληματική συναυλία Live Aid. Την περίοδο εκείνη ήταν που άρχισε ο Ντόλεζαλ να συνεργάζεται με τους Queen, ξεκινώντας με το βιντεοκλίπ για το «One Vision» του 1985. Κατέληξε να κάνει περί τα 30 βιντεοκλίπ για το συγκρότημα, με τελευταίο την τελευταία βιντεοσκόπηση του Φρέντι για το «These Are the Days of Our Lives» το 1991.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%