Σινεμά - TV

Ποιες σειρές έρχονται στο Netfilx τον Ιανουάριο

today17 Δεκεμβρίου, 2020

Background
share close

Το Netflix ανακοίνωσε όλα τα νέα του προγράμματα που θα κυκλοφορήσουν στον Ιανουάριο του 2021.
Νέες σειρές αλλά και κλασσικές ταινίες θα κάνουν την εμφάνισή τους και φυσικά καινούριες σεζόν από σειρές που παίζονται ήδη.

Μεταξύ των πρώτων προγραμμάτων που θα δούμε στην πλατφόρμα και η έξυπνη εκπομπή «Η Ιστορία των βρισιών» που θα παρουσιάζει για το Netflix, ο Νίκολας Κέιτζ και η οποία «σκάει» στις 5 Γενάρη.

 

 

Όσο για το Cobra Kai για κάποιον μυστήριο λόγο, το Netflix αποφάσισε να διαγράψει την πρεμιέρα της σειράς, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 8 Ιανουαρίου και να κρατήσει για λίγο ακόμη τους νοσταλγού του Karate Kid σε αγωνία με ένα αόριστο «έρχεται τον Ιανουάριο».

Ντοκιμαντέρ και παιδικά προγράμματα στο Netflix

Αν και συνήθως η πλατφόρμα ανακοινώνει λίστα με νέες ταινίες που φέρνει ειδικά για τους συνδρομητές της, αυτή τη φορά, αρκείται σε μια λίστα νέων ντοκιμαντέρ, 6 τον αριθμό, που θα βγουν στο Netflix από την 1η Γενάρη.

 

 

Πλάι σε αυτά και τέσσερα προγράμματα αποκλειστικά για παιδιά, που θα κάθονται σπίτι και σίγουρα θα θέλουν κάτι για να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους (όσο δημιουργική μπορεί να είναι η τηλεόραση!).

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%