Μουσική

Ποιοι θα μας εκπροσωπήσουν φέτος στη Γιουροβίζιον;

today12 Νοεμβρίου, 2013

Background
share close

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της μεσημεριανής εκπομπής του Star “Μελέτησέ το”,  κυκλοφόρησαν κάποια από τα ονόματα καλλιτεχνών που πιθανόν να μας εκπροσωπήσουν φέτος στη Γιουροβίζιον.

Τα επικρατέστερα ονόματα για τη συμμετοχή στον ελληνικό τελικό, από όπου θα αναδειχθεί ο καλλιτέχνης που θα ταξιδέψει φέτος στη Δανία ώστε να μας εκπροσωπήσει στον 59ο Διαγωνισμό τραγουδιού  της Γιουβίζιον, είναι: ο Κώστας Μαρτάκης μαζί με τον Κρητικό λυράρη Νίκο Ζωιδάκη σε μια ανατρεπτική σύζευξη της ποπ και της παραδοσιακής μουσικής, η Κρυσταλλία, η οποία έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο κυρίως μετά τη συμμετοχή της στο “Your face sounds familiar”, και ετοιμάζει, όπως ακούγεται ένα dance κομμάτι, ο Μύρωνας Στρατής, οι Wedding Singers και ο Λούκας Γιώρκας, ο οποίος έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας και το 2011 μαζί με τον Stereo Mike με το τραγούδι “Watch My Dance”, κατακτώντας μάλιστα την 7η θέση. Ακούγονται επίσης τα ονόματα της Demy και της Ελένης Φουρέιρα.

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση, καθώς και την έναρξη της ψηφοφορίας, ώστε να μάθουμε ποιος θα μας εκπροσωπήσει φέτος στον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%