Σινεμά - TV

Πρωταγωνίστρια σε τηλεοπτική σειρά η Τζούλια Ρόμπερτς

today18 Δεκεμβρίου, 2016

Background
share close

Από τη μεγάλη στη μικρή… οθόνη θα μεταπηδήσει η Τζούλια Ρόμπερτς που θα πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτική σειρά. Μια από τις πλέον ακριβοπληρωμένες σταρ του Χόλλυγουντ περνά στην τηλεοπτική… εμπειρία και θα πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος της Μαρία Σεμπλ “Today Will be Different”, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hollywood Reporter.

H αμερικανίδα συγγραφέας έγραψε επίσης τη διασκευή για τη μικρή οθόνη του μυθιστορήματός της, όπου κεντρικό πρόσωπο, η ‘Ελινορ Φλουντ, σηκώνεται μια μέρα φιλοδοξώντας να ξαναπάρει τη ζωή στα χέρια της και να δώσει “τον καλύτερο εαυτό της”. Ωστόσο οι εξελίξεις παίρνουν απρόσμενη στροφή, ανησυχητική και παράξενη…

“Είμαι κατενθουσιασμένη που η Τζούλια Ρόμπερτς θα ενσαρκώσει την ‘Ελινορ Φλουντ”, σχολίασε η συγγραφέας, την οποία επικαλείται το Hollywood Reporter, διευκρινίζοντας ότι η σειρά δεν έχει ακόμη βρει εταιρία διανομής.

Η 49χρονη σταρ, η οποία έπαιξε πρόσφατα στο “Money Monster” της Τζόντι Φόστερ δίπλα στον Τζορτζ Κλούνεϊ και στην πετυχημένη κωμωδία “Γιορτή της Μητέρας”, είχε μέχρι σήμερα περιορισμένες εμφανίσεις ως “guest star” σε τηλεοπτικές παραγωγές, εκτός από την τηλεταινία “The normal heart”.

H Ρόμπερτς που έγινε παγκόσμια σταρ το 1990 με το “Pretty Woman” είναι η τελευταία μεγάλη βεντέτα του Χόλλυγουντ που μεταπηδά στη μικρή οθόνη, την ώρα που οι τηλεοπτικές σειρές προσφέρουν περισσότερους βασικούς ρόλους κυρίως στις ηθοποιούς και ειδικά σε αυτές πάνω από 40 ετών.

Η Μέριλ Στριπ μετέχει στη σειρά “The Nix”, παραγωγός της οποίας είναι ο Τζ.Τζ. ‘Αμπραμς (σκηνοθέτης του “Πολέμου των Άστρων Επεισόδιο 7 – Η Δύναμη Ξυπνάει”) και που επίσης αναζητεί δίκτυο διανομής, η Τζούλιαν Μουρ και ο Ρόμπερτ ντε Νίρο θα παίζουν σε σειρά του Amazon, ο Τζόνα Χιλ και η ‘Εμα Στόουν στο “Maniac” στο Netflix, μεταξύ άλλων, ο ‘Αντονι Χόπκινς έπαιξε πρόσφατα στο “Westworld”.

 

Πηγή: news.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%