Σινεμά - TV

“Έτερος εγώ”: Η πρώτη ελληνική σειρά που οδεύει προς το Netflix

today11 Ιανουαρίου, 2021

Background
share close

Θα είναι η πρώτη ελληνική σειρά που αν τα καταφέρει θα μπει στο Netflix και θα κάνει θεατές από όλο τον κόσμο να δουν μία ελληνική παραγωγή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Φωλιάς των Κου Κου», το νέο- νουάρ δημιούργημα του Σωτήρη Τσαφούλια βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Netflix. Η πλατφόρμα οικιακής ψυχαγωγίας έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές που χωρίζονται σε πέντε στάδια προκειμένου ένα πρόγραμμα να ενταχθεί στο περιεχόμενο που προσφέρει. Σε ό,τι αφορά την αισθητική, την απόδοση από τεχνικής άποψης και την ποιότητα, οι δύο κύκλοι του «Έτερος Εγώ», «Χαμένες Ψυχές» καθώς και ο ολοκαίνουργιος «Κάθαρσις» τα καλύπτουν και με το παραπάνω.

Η υψηλού επιπέδου παραγωγή, η προσεγμένη σκηνοθεσία και η συναρπαστική πλοκή έχουν οδηγήσει τα στελέχη του Netflix πολύ κοντά στο να πάρουν την απόφαση για πρώτη φορά να εντάξουν μια σειρά που μιλάει ελληνικά, στο πλούσιο περιεχόμενο της πλατφόρμας. Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται να παρθούν το επόμενο διάστημα και αν όλα πάνε καλά και το «Έτερος Εγώ» βρεθεί στο Netflix, ετοιμαστείτε για παγκόσμια φρενίτιδα με τα ελληνικά, όπως έγινε αντίστοιχα με τα ισπανικά μετά το Casa de papel.

Ελπίδα μας να γίνει viral σε όλο τον κόσμο, o απολαυστικός λούμπεν αντιήρωας του υποκόσμου που ερμηνεύει ο Δημήτρης Καπετανάκος στην σειρά και οι «ποιητικές» ατάκες του να ταξιδέψουν στα πέρατα της γης!

 

 

Πηγή: reader.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%