Σινεμά - TV

Σάρωσε ο Doctor Strange στο παγκόσμιο box office

today9 Μαΐου, 2022

Background
share close

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα στους κινηματογράφους σε παγκόσμιο επίπεδο και ήδη έχει σημειώσει τεράστια εμπορική επιτυχία. Συγκεκριμένα, το 2ο κεφάλαιο του Doctor Strange κατάφερε έσοδα της τάξεως των $185 εκατομμυρίων για την αγορά της Αμερικής και $265 εκ. για την παγκόσμια αγορά.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η νέα περιπέτεια του αγαπητού μάγου της Marvel να γεμίσει τα ταμεία της Disney με περισσότερα από $450 εκατομμύρια, στο παγκόσμιο box office. Έτσι, το Multiverse of Madness έχει το 2ο μεγαλύτερο άνοιγμα ταινίας, εκτός Αμερικής, στην εποχή της πανδημίας και βρίσκεται πίσω από το Spider-Man: No Way Home.

Επιπροσθέτως, είναι η 4η ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις για ταινία του MCU, σε ένα σαββατοκύριακο, παγκοσμίως, μιας και βρίσκεται λίγο πιο κάτω από τα Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame και No Way Home. Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, το sequel του Doctor Strange εξασφάλισε επίσης το 6ο μεγαλύτερο παγκόσμιο κινηματογραφικό άνοιγμα στην ιστορία.

Το Multiverse of Madness παίζει αυτή τη στιγμή σε 49 αγορές σε όλο τον κόσμο και σημειώνει μεγάλες εισπράξεις σε αρκετές χώρες, όπως είναι η Κορέα με $30 εκατομμύρια, το Ηνωμένο Βασίλειο με $24,7 εκατομμύρια, το Μεξικό με $21,5 εκατομμύρια, η Βραζιλία με $16,3 εκατομμύρια, η Ινδία με $12,7 εκατομμύρια, η Αυστραλία με $12,6 εκατομμύρια και η Γερμανία με $12 εκατομμύρια. Αξίζει να αναφερθεί, όμως, πως ο συνολικός αριθμός θα ήταν ακόμα μεγαλύτερος αν η ταινία έπαιζε στη Ρωσία και στην Κίνα, μιας και πρόκειται για μεγάλες αγορές.

Πηγή: unboxholics.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%