Σινεμά - TV

Σκάρλετ Γιόχανσον και Πιλού Άσμπαεκ στο «Ghost in the Shell»

today13 Νοεμβρίου, 2015

Background
share close

Η προσμονή των οπαδών ενός από τους πιο δημοφιλείς τίτλους άνιμε παγκοσμίως, έχει φτάσει πλέον στο κατακόρυφο, μιας και μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις, το εγχείρημα που ταλαιπωρείται από το 2008, φαίνεται να παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά. ‘ Οπως είναι βέβαια αναμενόμενο, κάποιες φωνές ανησυχίας έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται.

Η Γιόχανσον θα υποδυθεί ένα cyborg, επικεφαλής μιας ελίτ ομάδας ειδικών αποστολών, με την κωδική ονομασία Τομέας 9, που εργάζεται για την εταιρεία Hanka Robotics. Σκοπός της ομάδας είναι να αποτρέψει τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες και εξτρεμιστές, οι οποίοι καθοδηγούνται από μια μυστηριώδη οντότητα, που αυτοαποκαλείται The Laughing Man, και των οποίων ο σκοπός είναι να καταστρέψουν τα τεχνολογικά επιτεύγματα της Hanka στον κυβερνοχώρο.

pegasus_LARGE_t_1581_106742966

Ο Δανός Άσμπαεκ («Lucy», «Game of Thrones», «Ben Hur») πρόκειται να υποδυθεί τον Μπατού, τον δεύτερο καλύτερο μαχητή της ομάδας και έμπιστο υπαρχηγό της Γιόχανσον. Το εγχείρημα ανέλαβε σκηνοθετικά ο Ρούπερτ Σάντερς («Η Χιονάτη και ο Κυνηγός») ενώ υπεύθυνος για το σενάριο θα είναι ο Γουίλιαμ Γουίλερ («Η μεγάλη Απάτη», «Ray Donovan»).

Οι Dreamworks και Paramount έχουν αναλάβει την χρηματοδότηση και την παραγωγή από κοινού, με τη δεύτερη να έχει αναλάβει την διεθνή διανομή και την πρώτη την εγχώρια μαζί με την Disney.

Η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 31 Μαρτίου 2017, με τα γυρίσματα να έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στο Ουέλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας, τον Ιανουάριο 2016.

Η επιλογή της Γιοχάνσον για τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ήδη γίνει πεδίο αντιπαραθέσεων, με οπαδούς της σειράς και κριτικούς ανά τον κόσμο να δείχνουν τον προβληματισμό τους, εξαιτίας της παρουσίας μιας ακόμα «λευκής» ηθοποιού σε έναν αναγνωρισμένο ασιατικό ρόλο. Επιπλέον αίσθηση προκάλεσαν οι φήμες πως οι δύο εταιρείες πλήρωσαν τελικώς την Γιόχανσον 10 εκατομμύρια δολάρια, για να ξεπεράσει τις αρχικές αναστολές που είχε για το ρόλο. Τέλος, ανάλογη ανησυχία προκάλεσε και το γεγονός πως δεν είναι ακόμη σίγουρο αν η πρωταγωνίστρια θα αποκαλείτε Μότοκο Κουσανάγκι, όπως η πρωτότυπη ηρωίδα του έργου του Μασαμούνε Σίρο.

Πηγή: cinemag.gr

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%