Σινεμά - TV

Σοκ στον τελευταίο κύκλο του Game of Thrones: Πεθαίνουν ένας ένας οι πρωταγωνιστές

today16 Μαρτίου, 2018

Background
share close

Χιλιάδες άνθρωποι στο Game of Thrones έχουν ήδη πεθάνει και όλοι ξέρουν πως πολλοί από τους αγαπημένους τους χαρακτήρες που, κατά κάποιον τρόπο, κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον 8ο κύκλο, θα πεθάνουν στα τελευταία επεισόδια, τα οποία θα παιχτούν στην τηλεόραση το 2019.

Σε συνάντηση της INTV στην Ιερουσαλήμ, η Φρανσέσκα Όρσι, ανώτερη αντιπρόεδρος της σειράς στο HBO, υπονόησε πως όλοι θα πεθάνουν, «ένας ένας».

Το Hollywood Reporter ανέφερε πως η Όρσι περιέγραψε μια πολύ συναισθηματική και «δυνατή» στιγμή κατά την ανάγνωση ενός από τα τελευταία επεισόδια. Την ώρα της ανάγνωσης το cast της σειράς κάθεται γύρω από ένα τραπέζι και διαβάζει το σενάριο του επεισοδίου δυνατά.

«Κανένας από τους ηθοποιούς δεν είχε λάβει προηγουμένως το σενάριο και ένας ένας άρχισαν να πεθαίνουν» δήλωσε η Όρσι. «Μέχρι το τέλος, στα τελευταία λόγια του τελικού σεναρίου, τα δάκρυα άρχισαν να τρέχουν. Στη συνέχεια, χειροκροτούσαν όλοι επί 15 λεπτά».

Τώρα, η ερώτηση δεν είναι ποιοι από τους αγαπημένους μας ήρωες θα πεθάνουν, αλλά καλύτερα ποιος, πότε και πώς. Με έναν τρομακτικό δράκο που οδηγεί τον στρατό των νεκρών στο Westeros, έχουμε πολλούς χαρακτήρες για τους οποίους πρέπει να ανησυχούμε. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε άλλον έναν χρόνο -τουλάχιστον- για να το μάθουμε.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%