Σινεμά - TV

Στα σκαριά ο «Deadpool 2»

today7 Απριλίου, 2016

Background
share close

Ο «Deadpool» έχει ξεπεράσει τα 750 εκ. δολάρια στο παγκόσμιο box office, έχοντας κερδίσει τις καρδιές των φαν του, όπου και αν προβλήθηκε. Κατόπιν λοιπόν της μεγάλης εισπρακτικής επιτυχίας της πρώτης ταινίας, βρίσκεται ήδη στα σκαριά το «Deadpool 2», τα γυρίσματα του οποίου έχουν προγραμματιστεί για το φθινόπωρο.

Ο Ράιαν Ρέινολντς, ο ηθοποιός που ως επί το πλείστον έμεινε καλυμμένος με τη μάσκα του Deadpool αλλά χάρισε στον ήρωα περισσή τσαχπινιά, πληρώθηκε 2 εκ. δολάρια για την πρώτη ταινία, που συνολικά κόστισε 58 εκ. δολάρια. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι για τη δεύτερη ταινία η αμοιβή του θα χρειαστεί ν’ αυξηθεί σημαντικά, όπως επίσης και να συμπεριληφθούν έξτρα γυρίσματα σαν αυτά που έκανε γενναιόδωρα για το promo της πρώτης ταινίας, για όλα τα βίντεο που γίνονταν viral αυτοστιγμή και για τα οποία δεν πληρώθηκε (πέρα από τα 2 εκ. δολάρια της αμοιβής του).

Deadpool 607

Ο σκηνοθέτης Τιμ Μίλερ θα παραμείνει και δηλώνει – ελπίζουμε και να το πραγματοποιήσει – ότι δεν τον ενδιαφέρει ο δεύτερος «Deadpool» να είναι πιο θεαματικός και ακριβός, αλλά να μείνει πιστός στο πνεύμα της πρώτης ταινίας, αυτό ακριβώς που εξασφάλισε την επιτυχία της. Ως «κακός» απέναντι στον Deadpool οι φήμες θέλουν τον Νέιθαν Σάμερς, γνωστότερο ως Cable, αλλά και την αγαπημένη του Domino. Σίγουρα εκείνο που ενδιαφέρει τους φανς της ταινίας είναι αν η Βανέσα θα εξακολουθεί να υπάρχει στο σύμπαν του κι αν τον ρόλο της θα ερμηνεύσει ξανά η Μορίνα Μπακάριν.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%