Σινεμά - TV

Οι ταινίες που θα μας φέρει η Ντίσνεϋ τα επόμενα τρία χρόνια

today1 Σεπτεμβρίου, 2017

Background
share close
Όσα χρόνια κι αν περάσουν, οι κινηματογραφικές ταινίες της Ντίσνεϋ θα έχουν πάντοτε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μικρών και μεγάλων. Άλλωστε για τους μεγαλύτερους υπάρχουν πάντοτε τα μικρά ενήλικα αστεία που πετάνε οι χαρακτήρες κατά τη διάρκεια της ταινίας, τα οποία όταν ήμασταν παιδιά δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε.

Για να δούμε λοιπόν τι ετοιμάζει η Ντίσνεϋ για τα επόμενα τρία χρόνια:

Thor: Ragnarok (Νοέμβριος 2017)

Ο Θωρ επιστρέφει για τρίτη φορά στη μεγάλη οθόνη, ανανεωμένος και αρκετά διαφορετικός. Όπως θα δείτε και στο τρέιλερ, ο ήρωας έρχεται αντιμέτωπος με τον Χαλκ, σε αρένα μονομάχων, ενώ πρέπει να νικήσει και την ατρόμητη Χέλα (Κέιτ Μπλάνσετ) που απειλεί να αφανίσει τον πλανήτη Άσγκαρντ.

Star Wars: Episode VIII (Δεκέμβριος 2017)

Σίγουρα όλοι ανυπομονούμε απίστευτα για τη νέα ταινία Star Wars, που έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες  στις 15 Δεκεμβρίου με τίτλο «Ο τελευταίος Jedi». Είχαμε μείνει και σε κρίσιμο σημείο στο τέλος της προηγούμενης ταινίας!

Black Panther (Φεβρουάριος 2018)

Ένας ακόμα ήρωας της Marvel αποκτά επιτέλους τη δική του ταινία! Ο Μαύρος Πάνθηρας (Βασιλιάς T’Challa) επιστρέφει στην χώρα του. Δυο εχθροί του βασιλείου όμως προσπαθούν να το καταστρέψουν την ώρα που ο βασιλιάς παλεύει με δεκάδες ζητήματα διοίκησης της χώρας. Τι θα κάνει για να σώσει την κατάσταση;

Avengers: Infinity War (Μάιος 2018)

Το σενάριο της ταινίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Φήμες θέλουν τον αγαπημένο από το Game of Thrones Peter Dinklage (Tyrion Lannister) να συμμετέχει. Ανυπομονούμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν και να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία αυτή.

The Incredibles 2 (Ιούνιος 2018)

Δεκατέσσερα χρόνια έπρεπε να περάσουν μέχρι να δούμε τη συνέχεια της animation ταινίας «Οι απίθανοι». Κι όμως το sequel καταφθάνει το επόμενο καλοκαίρι, με τον Brad Bird και πάλι στο ρόλο του σεναριογράφου-σκηνοθέτη.

Gigantic (Νοέμβριος 2018)

Ή αλλιώς «Ο Τζακ και η φασολιά», σε animated εκδοχή στις μεγάλες οθόνες.

Mary Poppins Returns (Δεκέμβριος 2018)

Από το μακρινό 1964, η Mέρυ Πόππινς επανέρχεται στις μεγάλες οθόνες σε μια νέα εκδοχή του κλασικού μιούζικαλ.

Captain Marvel (Μάρτιος 2019)

Η Κάρολ Ντάνβερς είναι μια κορυφαία πιλότος που, μετά από ένα ατύχημα, το DNA της αναμείχθηκε με εκείνο ενός εξωγήινου, του ισχυρού πολεμιστή «Mar-Vell». Ακολούθως αποκτάει νέες δυνάμεις όπως την ικανότητα να πετάει, την αντίσταση στις φθορές, την ενισχυμένη δύναμη αλλά και την απορρόφηση και αναπαραγωγή ενέργειας. Πρόκειται για την πρώτη θηλυκή ηρωίδα-πρωταγωνίστρια σαν αστέρι της Marvel, μέλος των «Εκδικητών».

Toy Story 4 (Ιούνιος 2019)

Εννέα χρόνια μετά την κυκλοφορία της τρίτης ταινίας Toy Story, ο Γούντι και η παρέα του επιστρέφουν στις μεγάλες οθόνες. Τα παιχνίδια συνεχίζουν τη ζωή τους, αφού ο Άντι, ο πρώτος ιδιοκτήτης τους, του έδωσε στη μικρή Μπόνι και επιχειρούν την επανένωση με την Bo Peep, η οποία δόθηκε στο Toy Story 3.

Mulan (2019)

Μια νεαρή κινέζα μεταμφιέζεται σε πολεμίστρια για να σώσει τον πατέρα της. Βασισμένο στο αγαπημένο παραμύθι της Ντίσνεϋ, αυτή τη φορά με ηθοποιούς.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%