Σινεμά - TV

«Taking Flight»: Η Μαντόνα θα «απογειώσει» κινηματογραφικά τη ζωή της μπαλαρίνας Μικαέλα ΝτεΠρινς

today15 Μαρτίου, 2018

Background
share close

Η Βασίλισσα της Ποπ Μαντόνα Λουίζ Βερόνικα Τσικόνε, μετά τις συμπαθητικές κινηματογραφικές εξορμήσεις της, «Filth & Wisdom» και «W.E.», επιστρέφει πίσω από την κάμερα για ένα πρότζεκτ που θα τη φέρει πολλά χρόνια πίσω, όταν ήταν και η ίδια χορεύτρια του Κρίστοφερ Φλιν και μαθήτρια της ομάδας Alvin Ailey.

Η MGM ανακοίνωσε πως η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα (ερμηνείας για την «Εβίτα» και τραγουδιού για το «Masterpiece») Μαντόνα, θα σκηνοθετήσει τη βιογραφία της μπαλαρίνας Μικαέλα ΝτεΠρινς με τίτλο «Taking Flight». Το σενάριο που υπογράφει η Καμίλα Μπλάκετ («New Girl») θα βασίζεται στο βιβλίο «Taking Flight: From War Orphan to Star Ballerina», που χρονογραφεί το συναρπαστικό ταξίδι επιβίωσης της ΝτεΠρινς από την εμπόλεμη ζώνη της Σιέρα Λεόνε, στις σκηνές του κόσμου.

Η ΝτεΠρινς έγινε παγκοσμίως γνωστή από το ντοκιμαντέρ του 2012 «First Position» και στη συνέχεια ως επαγγελματίας χορεύτρια (στην ηλικία των 17 ετών) για τη σχολή  Joburg Ballet της Νότιας Αφρικής. Αρκετοί τη θυμούνται από το «Lemonade» της Beyonce, ενώ πλέον είναι σολιστ του Εθνικού Μπαλέτου Ολλανδίας. Οι γονείς της πέθαναν κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου και η ΝτεΠρινς μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο. Το όνομά της εκεί ήταν ο αριθμός 27, επειδή πάσχει από λεύκη, τη δερματική πάθηση στην οποία περιοχές του δέρματος αποχρωματίζονται και εμφανίζονται πιο λευκές.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Madonna θα φέρει αυτήν την αξιοθαύμαστη ιστορία στη μεγάλη οθόνη. Δεν υπάρχει κανένας σκηνοθέτης που να ταιριάζει περισσότερο στο πάθος και την ευαισθησία του ταξιδιού της Μικαέλα», δήλωσαν οι παραγωγοί, ενώ η Μαντόνα συμπλήρωσε πως «Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να ρίξουμε φως στη Σιέρα Λεόνε και να αφήσουμε τη Μικαέλα να γίνει η φωνή των ορφανών παιδιών, με τα οποία μεγάλωσε. Είναι τιμή μου να ζωντανέψω την ιστορία της».

Η Madonna, που έκανε το σκηνοθετικό ντεμπούτο της το 2008 με το «Filth and Wisdom» και συνέχισε το 2011 με το «W.E.», βρίσκεται αυτή την περίοδο στο στούντιο ηχογραφώντας το επόμενο προσωπικό άλμπουμ της μετά το «Rebel Heart». Το «Taking Flight» αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα μετά την ολοκλήρωση της ηχογράφησης του δίσκου.

Get into the (cinematic) groove!

 

 

Πηγή: cinemagazine.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%