Σινεμά - TV

The Witcher: Το Netflix προσπαθεί να να πείσει τον κόσμο για τον Λίαμ Χέμσγουορθ

today6 Δεκεμβρίου, 2022

Background
share close

Η αλλαγή του τηλεοπτικού Γκέραλτ μάτωσε -ίσως και ανεπανόρθωτα- της σειρά The Witcher του Netflix, καθώς η απήχηση και η επιτυχία που έχει ο Χένρι Κάβιλ στο ρόλο του Geralt of Rivia είναι αδιαμφησβήτητη. Ωστόσο, από την 4η σεζόν ο τηλεοπτικός Geralt θα αλλάξει…εμφάνιση κυριολεκτικά μιας και θα τον υποδύεται ο Liam Hemsworth.

Τώρα, το Netflix προσπαθεί να μεταπείσει τους fans της σειράς The Witcher πως η αλλαγή αυτή θα φέρει έναν φρέσκο αέρα και μια…διαφορετική ενέργεια. Η Lauren Schmidt Hissrich, showrunner του The Witcher, μίλησε στο Decider στο πλαίσιο της προώθησης του The Witcher: Blood Origins, για την υπόθεση του recasting λέγοντας:

“Ξέρετε, θα σας πω ότι η αλλαγή έχει να κάνει και με την ενέργεια. Η αλλαγή φέρνει μια διαφορετική ενέργεια. Οπότε, για εμάς, αυτό όλο αποτελεί απλώς ένα κομμάτι του να συνεχίσουμε να προχωράμε το franchise.”

Σε άλλη δήλωσή της στο IGN είπε πως:

“Είμαι ενθουσιασμένη με την αλλαγή γιατί επιτρέπει στο franchise να μεγαλώσει και θα φέρει μια ανανεωμένη ενέργεια και χημεία που ακόμη δεν έχουμε ανακαλύψει. Προσωπικά μιλώντας αυτό είναι κομμάτι της φάσης της τηλεόρασης. Δεν ξέρεις ποτέ και που θα τελειώσει η περιπέτεια. Οπότε για αυτό το recasting είναι κάτι που είμαι ενθουσιασμένη.”

Μέσα σε όλη αυτή την PR προσπάθεια να πείσει το κοινό της σειράς Witcher για την αλλαγή αυτή, η Hissrich δήλωσε επίσης ότι “Καταλαβαίνει πλήρως” τους λόγους που έχουν αναστατωθεί οι fans από την αποχώρηση του Cavill.

Ελπίζει όμως να παραμείνουν και να μείνουν για να δουν την 4η σεζόν του The Witcher, διότι “είναι μεγάλη υπόθεση και για αυτούς”.

Στον απόηχο της ανακοίνωσης του recasting, ο Liam Hemsworth είχε κάνει την εξής δήλωση στο Tudum του Netflix:

“Ως οπαδός του Witcher είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να παίξω τον Geralt of Rivia. Ο Henry Cavill ήταν ένας απίστευτος Geralt και είναι τιμή μου που μου δίνει τα ηνία και μου επιτρέπει να αναλάβω τα ξίφη του Λευκού Λύκου για το επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειάς του. Henry, είμαι θαυμαστής σου εδώ και χρόνια και εμπνεύστηκα από αυτό που έδωσες σε αυτόν τον αγαπημένο χαρακτήρα. Μπορεί να έχω να καλύψω ένα μεγάλο κενό, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπαίνω στον κόσμο του Witcher”.

O Cavill, από την άλλη, είχε δηλώσει τα εξής για την αποχώρησή του:

Το ταξίδι μου ως Geralt of Rivia ήταν γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες, και δυστυχώς, θα παραδώσω το μενταγιόν και τα σπαθιά μου για την 4η σεζόν. Στη θέση μου, ο φανταστικός κ. Liam Hemsworth θα αναλάβει τον ρόλο του Λευκού Λύκου. Όπως συμβαίνει με τους μεγαλύτερους λογοτεχνικούς χαρακτήρες, παραδίδω τη σκυτάλη με σεβασμό για τον χρόνο που πέρασα ενσαρκώνοντας τον Geralt και ενθουσιασμό για να δω την προσέγγιση του Liam σε αυτόν τον πιο συναρπαστικό και διαφοροποιημένο άνθρωπο. Liam, καλέ μου κύριε, αυτός ο χαρακτήρας έχει τόσο υπέροχο βάθος, απόλαυσε την εμπειρία να βουτήξεις και να δεις τι μπορείς να βρεις”.

Πότε έρχεται η 3η σεζόν του The Witcher;
Η τελευταία θητεία του Henry Cavill ως Geralt θα κάνει πρεμιέρα του καλοκαίρι του 2023 στο Netflix.

Πηγή: unboxholics.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%