Lifestyle

Θέλουν τον Christian Bale για την ταινία “Batman VS Superman”

today14 Αυγούστου, 2013 1

Background
share close

Η Warner Bros μάλλον τον θέλει πολύ και του προσφέρει 50 εκατ. δολάρια για να κάμψει τις αντιστάσεις του και να να υποδυθεί για τέταρτη φορά τον Batman. Μπορεί ο Christian Bale να πει όχι;

Ο διάσημος ηθοποιός, σε προηγούμενες συνεντεύξεις του, είχε δηλώσει ότι υποδύθηκε τρεις φορές τον “σκοτεινό ιππότη” και ήταν αρκετές.

christian-bale-batman

Το studio, όμως, που έχει αναλάβει την ταινία “Superman Vs Batman” με ημερομηνία κυκλοφορίας το 2015, αναζητά τον πρωταγωνιστή για τον Batman, αλλά φαίνεται ότι σε αυτή την ιστορική ταινία – αφού για πρώτη φορά δύο σούπερ ήρωες θα συναντηθούν στην ίδια ιστορία- θέλει τον ηθοποιό που έφερε τα περισσότερα κέρδη και αυτός δεν είναι άλλος από τον Christian Bale.

Christian-Bale-in-Batman-Begins-2005-Movie-Image-e1327507907255

Αυτός είναι και ο λόγος, που όπως γράφουν τα περιοδικά που ασχολούνται με την κινηματογράφο, το studio ασκεί μεγάλη πίεση στον διάσημο ηθοποιό.

the-dark-knight-rises-christian-bale-batman-bruce-wayne-anne-hathaway-catwoman

Σε περίπτωση, που εκείνος μείνει αμετακίνητος στη θέση του και αρνηθεί αυτή την τεράστια προσφορά, στη λίστα υπάρχουν τα ονόματα των Josh Brolin, Ryan Gosling και του Orlando Bloom.

Οι αρμόδιοι, βέβαια, είναι αισιόδοξοι ότι θα έχουν τον πρωταγωνιστή που θέλουν.

 

Πηγή: enikos.gr

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (1)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%