Σινεμά - TV

Θεσσαλονίκη: Ετοιμάζονται τα σκηνικά των “Αναλώσιμων 4”

today11 Οκτωβρίου, 2021

Background
share close

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για την προετοιμασία των σκηνικών στον χώρο της Millennium Media στη Θέρμη. Εκεί πρόκειται να γυριστεί μέρος των σκηνών της νέας χολιγουντιανής παραγωγής των Αναλώσιμων (The Expendables 4) που θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες τις οποίες δημοσιεύει η Voria.gr τα συνεργεία δουλεύουν ακατάπαυστα στους χώρους των πρώην αποθηκών Κορδογιάννη στη Θέρμη οι οποίοι σταδιακά θα μετατραπούν σε σύγχρονα κινηματογραφικά στούντιο.

Αυτήν την περίοδο οι εργασίες γίνονται στον εξωτερικό χώρο των αποθηκών ο οποίος βρίσκεται στο πίσω μέρος του οικοπέδου, όπου κατασκευάζονται τα εξωτερικά σκηνικά για την ταινία The Expendables 4.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, στα σκηνικά δεσπόζει μια μεγάλη ξύλινη κατασκευή, η οποία θα χρησιμοποιηθεί ως πολεμικό πλοίο. Μεταξύ των σκηνών που θα γυριστούν εκεί είναι αυτή της απόδρασης του Τζέισον Στέιθαμ.

Στο προσεχές διάστημα θα ξεκινούν σταδιακά οι εργασίες και στο εσωτερικό των κτηρίων όπου πρόκειται να διαμορφωθούν διάφορα κινηματογραφικά πλατώ για τις ανάγκες εσωτερικών γυρισμάτων των επόμενων παραγωγών που πρόκειται να γυριστούν στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανέφερε προ ημερών ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, σε αντίθεση με την ταινία “The Enforcer” με τον Αντόνιο Μπαντέρας, τα γυρίσματα θα γίνουν εκτός του κέντρου της πόλης προκειμένου να μην κλείσουν δρόμοι και υπάρξει ταλαιπωρία για τους πολίτες.

Έτσι, το σύνολο, σχεδόν, των γυρισμάτων θα γίνει σε κάποιους ελεγχόμενους χώρους και στα στούντιο της Θέρμης.

Στη Θεσσαλονίκη θα γυριστεί ένα μεγάλο μέρος της ταινίας που αντιστοιχεί περίπου το ένα τρίτο του προϋπολογισμού της, κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Σημειώνεται ότι στην πόλη βρίσκονται ήδη εδώ και περίπου δύο εβδομάδες στελέχη της παραγωγής, ειδικοί στον τομέα των ειδικών εφέ αλλά και των ειδικών σκηνικών.

Το καστ των ηθοποιών αναμένεται στην πόλη στο τέλος του μήνα ενώ τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν τον Νοέμβριο.

Ωστόσο, ο βασικός πρωταγωνιστής, ο Σιλβέστερ Σταλόνε, δεν πρόκειται να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Τα γυρίσματα στα οποία θα συμμετάσχει ο σταρ των «Ρόκι» και «Ράμπο» πρόκειται να γίνουν στο Λονδίνο.

Αντιθέτως, θα έρθουν στην πόλη οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές – σταρ του Χόλιγουντ, όπως ο Τζέισον Στέιθαμ, ο Άντι Γκαρσία, η Μέγκαν Φοξ, ο Ντολφ Λούντγκρεν κ.ά.

Πηγή: voria.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%