Σινεμά - TV

Thor: Love and Thunder Ανανεωμένα τα κοστούμια των ηρώων

today4 Ιανουαρίου, 2022

Background
share close

Το φως της δημοσιότητας είδαν νέες διαφημιστικές εικόνες που αποκαλύπτουν τα ανανεωμένα κοστούμια του Θορ (Thor) του Κρις Χέμσγουορθ, αλλά και της διαδόχου του, Τζέιν Φόστερ/ Μάιτι Θορ (Jane Foster/ Mighty Thor), την οποία θα υποδυθεί η Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman

https://twitter.com/BRMarvelNews/status/1478148581873885190?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1478148581873885190%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Funboxholics.com%2Fnews%2Fmovies%2F90074-thor-love-and-thunder-kapos-etsi-tha-einai-ta-kostoumia-tou-thor-kai-tis-jane-foster-foto

Κρατώντας το Stormbreaker αντί του Μάιονιρ (Mjolnir) πλέον, φαίνεται πως ο Thor θα έχει ένα πολύ πιο πολύχρωμο κοστούμι αυτή τη φορά με μπλε και κόκκινες αποχρώσεις και χρυσές λεπτομέρειες.

Από την άλλη πλευρά η Jane Foster θα φορέσει την πρώτη της Ασγκαρντιανή στολή και φαίνεται να κραδαίνει ένα ανακατασκευασμένο Mjolnir.

Ανάμεσα στο cast θα δούμε σαφώς τους Κρις Χέμσγουορθ, Νάταλι Πόρτμαν, Τέσα Τόμπσον και Τζέιμι Αλξάντερ να επιστρέφουν ως Θορ, Τζέιν Φόστερ (τη νέα Μάτι Θορ (Mighty Thor 0 δηλαδή), Βάλκιρι (Valkyrie) και Λέιντι Σιφ (Lady Sif) αντίστοιχα. O Ράσελ Κρόου θα παίξει τον Δία, ο Κρίστιαν Μπέιλ θα υποδυθεί τον κακό “Gorr the Butcher”, ενώ οι Κρις Πρατ και η Κάρεν Γκίλαν θα υποδυθούν τους Star-Lord και Nebula, χωρίς να αποκλείεται να εμφανιστούν και οι υπόλοιποι Guardians of the Galaxy. Επίσης, ο Ματ Ντέιμον θα επιστρέψει ως Φέικ Λόκι (Fake Loki), μαζί με τον Σαμ Νηλ (Sam Neill) ως Φέικ Όντιν (Fake Odin) και την Μελίσσα Μακάρθι ως Φέικ Χέλα (Fake Hela).

To Thor: Love and Thunder πρόσφατα έλαβε μια μικρή καθυστέρηση και αντί για τον Μάιο του 2022, θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου του 2022.

Πηγή: unboxholics.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%