Σινεμά - TV

Το 2022 το “Matrix 4”, τον Οκτώβρη η “Wonder Woman 1984”

today15 Ιουνίου, 2020

Background
share close

Με πρώτη την αναβολή κυκλοφορίας της ταινίας «Tenet» στις αίθουσες για δυο εβδομάδες ξεκίνησε μια ολική ανακατάταξη στο πρόγραμμα της Warner.

Κάποιες από τις πιο αναμενόμενες ταινίες μεταφέρθηκαν αρκετούς μήνες αργότερα, άλλες – όπως το Matrix 4 – για το 2022 ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που παραμένει άγνωστη η ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Με ανάρτησή της η Γκαλ Γκαντότ ενημέρωσε για την ημερομηνία κυκλοφορίας της Wonder Woman 1984″ μ από τις 14 Αυγούστου δυο μήνες αργότερα, στις 2 Οκτωβρίου.

Η μεταφορά του βιβλίου του Ρόαλντ Νταλ «Οι Μάγισσες» σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ζεμέκις, η οποία ήταν προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες στις 9 Οκτωβρίου 2020, βγήκε τελείως από τον προγραμματισμό του στούντιο και παραμένει άγνωστο το πότε θα κυκλοφορήσει.

H ταινία «Godzilla vs. Kong», η οποία ήταν προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου, μεταφέρθηκε για τις 21 Μαΐου 2021. Το «Tom & Jerry» από τον Δεκέμβριο μεταφέρεται στις 5 Μαρτίου 2021. Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του «Matrix» μεταφέρεται σχεδόν έναν χρόνο μετά, από τις 21 Μαϊου 2021 στη 1η Απρίλιου 2022. Τέλος μια ατιτλοφόρητη ταινία τρόμου, η οποία μάλλον πρόκειται για το «Malignant» του Τζέιμς Γουάν, θα βγει στις αίθουσες στις 4 Ιουνίου 2021.

Η 12η Ιουνίου αποτέλεσε και την επίσημη πρώτη για την επανεκκίνηση των γυρισμάτων στο Χόλιγουντ μετά την πανδημία με τα στούντιο να αρχίζουν αν αναδιαμορφώνουν το πρόγραμμά τους αναλόγως. Αυτό που περιμένουμε τώρα να δούμε πως θα διαμορφώσουν τα υπόλοιπα στούντιο το πρόγραμμά τους, με την Disney από ότι φαίνεται να ακολουθεί σύντομα μιας και η «Μουλάν» αναμένεται στις αίθουσες στις 3 Ιουλίου, κάτι που μετά από όλα αυτά μάλλον δεν θα πρόκειται να γίνει.

Πηγή: flix.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%