Σινεμά - TV

Το «Bohemian Rapsody» θα κάνει πρεμιέρα στο Γουέμπλεϊ

today12 Σεπτεμβρίου, 2018

Background
share close

H βιογραφία του Φρέντι Μέρκιουρι «Bohemian Rapsody» με πρωταγωνιστή τον Ράμι Μάλεκ ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα στο Wembley Arena στις 23 Οκτωβρίου.

Η επίσημη πρώτη προβολή της ταινίας στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει προγραμματιστεί για τις 24 Οκτωβρίου με το έργο να αφηγείται τη δεκαπεντάχρονη πορεία του, από το ξεκίνημα των Queen μέχρι την θρυλική τους εμφάνιση στο Live Aid στο στάδιο Γουέμπλεϊ το 1985.

Η τοποθεσία δεν επιλέχθηκε τυχαία, αφού μεσολαβεί ελάχιστη απόσταση από το θρυλικό στάδιο όπου διεξήχθη η περιβόητη συναυλία τους και που λειτούργησε ξανά το 2007 έπειτα από ολικό «extreme make over».

Αναφορικά με τη συμβολική σημασία της τοποθεσίας που θα φιλοξενήσει 6.200 προσκεκλημένους στην πρεμιέρα, ο διευθύνων σύμβουλος της Fox στο Ηνωμένο Βασίλειο Κρις Γκριν ανέφερε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα βρισκόμαστε στο Wembley Arena, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό των Queen να μοιραστούν την υπέροχη εκδήλωση που έχουμε ετοιμάσει».

Η διανομή της ταινίας, εκτός από τον πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής σειράς Mr Robot, συμπληρώνεται από τους Μάικ Μάγιερς, Τομ Χόλαντερ και Λούσι Μπόιντον.

 

Πηγή: reader.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%