Σινεμά - TV

Το “Karate Kid” επιστρέφει με νέα ταινία

today18 Σεπτεμβρίου, 2022

Background
share close

Η Sony Pictures ανακοίνωσε πως έρχεται μια νέα Karate Kid ταινία εντός του 2024. Η μόνη πληροφορία που δόθηκε για το project είναι πως θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου 2024 και πως θα πρόκειται “για την επιστροφή του αυθεντικού franchise του Karate Kid”. To εάν πρόκειται για ένα ακόμη remake μένει να φανεί, πάντως δεν αποκλείεται να παίξει ρόλο το Cobra Kai μιας και παλιότερα ο Ραλφ Μάτσιο -υποδύεται τον Ντάνιελ Λαρούσο- είχε δηλώσει πως “υπάρχει ένα Karate Kid Cinematic Universe και πως το Cobra Kai είναι στο κέντρο του”.

Αυτή θα είναι η πρώτη Karate Kid ταινία μετά το remake του 2010 όπου πρωταγωνίστησαν οι Τζάκι Τσαν και Τζέιντεν Σμιθ, χωρίς ωστόσο η ταινία να έχει την ανάλογη εμπορική επιτυχία.

Μιλώντας στο ComicBook.com, ο Λαρούσο που είχε πρωταγωνιστήσει στην εμβληματική ταινία του 1984 πλάι στον θρυλικό Πατ Μορίτα, είπε τα εξής:

Υπάρχει μήπως μια origin ιστορία του Μιγιάγκι; Ένα πρίκουελ του Cobra Kai πριν το The Karate Kid; Υπάρχουν spinoffs με το νεαρό καστ αυτών των χαρακτήρων; Ποιος ξέρει; Αλλά δεν θα τελειώσουμε για όσο χρόνο μας δίνεται να παρουσιάζουμε αυτό το εγχείρημα. Για όσο καιρό θα εξελίσσεται οργανικά, αυτοί οι τύποι που γράφουν τη σειρά πραγματικά έχουν την αίσθηση του παλμού του.

Πρόσθεσε όμως και κάτι που αφήνει υπόνοιες ότι το Cobra Kai θα συσχετισθεί με τη νέα κινηματογραφική ταινία, ίσως μετά το φινάλε της σειράς:

«Υπάρχουν πράγματα που έγραψαν για την 3η σεζόν και δεν έγιναν μέχρι την 4η σεζόν επειδή δεν είχαν άλλο χώρο στην 3η. Υπάρχουν πράγματα στη 5η σεζόν που ξέρουμε πως γυρίστηκαν και τα κρατάνε για το μέλλον εάν πάρουμε το πράσινο φως, επομένως θα δούμε πολλά ακόμα, ελπίζω.»

Πηγή: unboxholics.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%