Σινεμά - TV

Χοακίν Φίνιξ: στη δημοσιότητα η πρώτη του φωτογραφία ως Joker

today17 Σεπτεμβρίου, 2018

Background
share close

Μετά την πρώτη έκπληξη πως ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον σούπερ κακό της Gotham, με πρωτοβουλία του Mάρτιν Σκορσέζε, τώρα έχουμε και την πρώτη εικόνα.

Πριν από ένα χρόνο κυκλοφόρησε ότι ο Mάρτιν Σκορσέζε ετοιμάζει ταινία για τον σούπερ κακό του κόσμου του Batman, Joker, σε σκηνοθεσία του Todd Phillips. Τον Φεβρουάριο μάθαμε ότι ο Χοακίν Φίνιξ θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η αρχική μας έκπληξη μετατράπηκε σε κανονικότητα όταν μάθαμε ότι θα παίξει κάποιον ρόλο και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο  στην ταινία. Πλέον, έχουμε και την πρώτη επίσημη εικόνα του Φίνιξ, την οποία πόσταρε στο Instagram του ο Tοντ Φίλιπς.

Την φωτογραφία συνοδεύει ένα απλό Caption με το όνομα “Arthur”. Λίγο καιρό πριν, είχε αποκαλυφθεί ότι το πραγματικό όνομα του Joker θα είναι Arthur Fleck. Η ταινία για πρώτη φορά θα εξερευνήσει στη μεγάλη οθόνη τα χρόνια του Joker, πριν γίνει ο Joker, και θα είναι βασισμένη στο ‘King of Comedy’ και ‘Taxi Driver’. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες τον Οκτώβριο 2019.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Arthur.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Todd Phillips (@toddphillips1) στις

 

Πηγή: news247.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%