Διασκέδαση

Νέο βίντεο κλιπ από τους Active Member | Όσο δε βαστάει ο νους σου και Συναυλία στις 10/5 στο Piraeus Academy

today29 Μαρτίου, 2019

Background
share close

«Όσο δε βαστάει ο νους σου»
νέο βιντεοκλίπ από τους Active Member
για τη νέα μουσική ενότητα
“Φρυκτωρία” «…Πόσο πιο όμορφο είναι άραγε να καλωσορίζεις απ’ το να πασχίζεις
πόσο αντέχεις ακόμα να κλαψουρίζεις κάθε που ξεστρατίζεις,
πόσα αντέχεις ακόμα να ξεστομίζεις χωρίς να ελπίζεις …» Γυρισμένο στο πάρκο Εργατιάς στα Λιπάσματα Δραπετσώνας με μέλη της ομάδας Dagipoli Dance Co και του Athens Parkour Academy ένα τραγούδι για τις εσωτερικές μάχες και για το πως τοποθετεί κανείς τα όριά του κάθε μέρα. Το κλιπ δεν εστιάζει στη συνθήκη της αναπηρίας, αλλά στην αδιαμφισβήτητη παρουσία της στο τραγούδι και στη ζωή… Οι Active Member, ένα από τα πιο ενεργά, δημιουργικά και επιδραστικά συγκροτήματα των τελευταίων δεκαετιών, που έχουν έναν πολύ δυνατό πυρήνα ακροατών σε όλο τον κόσμο, πόσο μάλλον σε όλη την Ελλάδα, έχουν ήδη ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις για την 20η μουσική – δισκογραφική τους ενότηταμε γενικό τίτλο «Φρυκτωρία». Οι φρυκτωρίες ήταν ένα σύστημα συνεννόησης στη διάρκεια της νύχτας με τη χρήση πυρσών… Τέτοια φωτεινά σήματα επιδιώκουν να στείλουν με αυτό το τραγούδι «Όσο δε βαστάει ο νους σου» που μόλις κυκλοφόρησε. 

Ακούστε και δείτε το τραγούδι εδώ:

Active Member – Όσο Δε Βαστάει Ο Νους Σου – Official Video Clip
Από τη μουσική ενότητα “Φρυκτωρία” Παραγωγή, στίχοι, παρουσίαση και μίξη: B.D.Foxmoor
Κάμερες/μοντάζ: Αποστόλης Αγρογιάννης, Κωνσταντίνος Καραγιάννης. Οι Active Member ευχαριστούντα μέλη της ομάδας “Dagipoli Dance Co”:
Γιώργο Χρηστάκη, Νατάσα Αραμπατζή, Κατερίνα Αλεξοπούλου και Αλέξανδρος Μπλάτζε. Επίσης, τους Παναγιώτη Αλμανλή και Βασίλη Τσιράκη από το Athens Parkour Academy, τον Αντρέα Μητσόπουλο και την Άντζελα Τσέπα για την πολύτιμη βοήθεια τους, το Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας για την παραχώρηση του χώρου στο πάρκο Εργατιάς, στα Λιπάσματα.

Συναυλία 10/5/19  Την Παρασκευή 10 Μαΐου οι Active Member θα εμφανιστούν στο Piraeus Academy 117  σε μια εφ’ όλης της ύλης συναυλία… Όπως δεν τους έχετε ξαναδεί..

Στη συναυλία αυτή, αλλά και σε κάθε ζωντανή εμφάνιση στο εξής, πήραν την απόφαση να εμφανίζονται με full bandOn stage μαζί με τους B.D.Foxmoor και Sadahzinia, κιθάρατσέλομαντολίνοκοντραμπάσοακορντεόν και sampler … σε απόλυτη σύνδεση μεταξύ τους στήνουν ένα πολύ δυναμικό και πλούσιο σε ηχοχρώματα πρόγραμμα, ίσως, μάλιστα, το πιο έντονο και νευρώδες μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασαν ποτέ.

Οι γενιές συναντώνται με έναν κοινό κώδικα και βρίσκουν στέρεο πέρασμα για τη συνέχεια μέσα από τη μουσική και τα λόγια της ομάδας.

Facebook: ActiveMemberOfficial 
youtube: activememberchannel 
web: www.lowbap.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%