Διασκέδαση

1.500 δωρεάν θέσεις σε ανέργους, στη Γενική Δοκιμή της «Αΐντα»

today2 Ιουνίου, 2016

Background
share close

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής, η Εθνική Λυρική Σκηνή θα προσφέρει 1.500 δωρεάν θέσεις σε ανέργους, στη γενική δοκιμή της πρώτης καλοκαιρινής της παραγωγής στο Ηρώδειο, της Αΐντας του Τζιουζέπε Βέρντι, την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 21.00.

Η Εθνική Λυρική Σκηνή, αναλογιζόμενη την παρούσα κοινωνική κατάσταση και συνεπής στην κοινωνική πολιτική της, προσφέρει, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας την ευκαιρία να γίνουν κοινωνοί ενός σπουδαίου έργου τέχνης, με στόχο να καταδείξει ότι η λυρική τέχνη δεν εμπεριέχει κοινωνικούς αποκλεισμούς και περιορισμούς.

Με τη μεγαλειώδη Αΐντα του Τζιουζέππε Βέρντι, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανοίγει το φετινό Φεστιβάλ Αθηνών, στις 10, 11, 12, 15 Ιουνίου 2016 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Η δημοφιλής όπερα παρουσιάζεται σε νέα παραγωγή της ΕΛΣ, από το φημισμένο Φεστιβάλ Όπερας της Ταορμίνας, σε μουσική διεύθυνση του Μύρωνα Μιχαηλίδη και του Ηλία Βουδούρη, σκηνοθεσία του Ενρίκο Καστιλιόνε, με πλειάδα σπουδαίων ελλήνων και ξένων μονωδών και με την Ορχήστρα, τη Χορωδία και το Μπαλέτο της Λυρικής.

Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για τη γενική δοκιμή -με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας και του δελτίου ταυτότητας-, θα γίνεται στα ταμεία του θεάτρου Ολύμπια (Ακαδημίας 59 – 61, 210 36.62.100) τις εξής ημέρες και ώρες:

• Τρίτη 7 Ιουνίου: 14.00 – 21.00
• Τετάρτη 8 Ιουνίου: 10.00 – 21.00

 

Πηγή: in.gr

Συντάκτης: Φοίβος Πιομπίνος

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

NG News

Το IFG και η Σοφία Κοκοσαλάκη ενισχύουν την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Το International Foundation for Greece (IFG) και η Σοφία Κοκοσαλάκη ενισχύουν την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου Η διεθνούς φήμης ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας και Πρέσβης Καλής Θελήσεως του International Foundation for Greece Σοφία Κοκοσαλάκη ανταποκρίθηκε θερμά στην πρόσκληση του Ιδρύματος και σχεδίασε τέσσερα πρωτότυπα βραχιόλια, τα οποία κυκλοφόρησαν αποκλειστικά από τα ΕΛΤΑ για την ενίσχυση των σκοπών του Ιδρύματος. Τα χρήματα που παρέδωσαν τα ΕΛΤΑ στο Ίδρυμα μετά την κάλυψη των […]

today2 Ιουνίου, 2016

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%