Διασκέδαση

Αφροαμερικάνοι o Αχιλλέας, o Πάτροκλος και o Δίας σε νέα σειρά του ΒΒC

today9 Ιανουαρίου, 2018

Background
share close

Η επερχόμενη σειρά”Τροία: η πτώση μιας πόλης”  (Troy:Fall of a City),  που αποτελείται από οκτώ επεισόδια είναι συμπαραγωγή του BBC με το Netflix και έχει προκαλέσει απειλές για διακοπή συνδρομής.

Η επερχόμενη αυτή επική μίνι σειρά του BBC, που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των Ελλήνων,  είναι συμπαραγωγή του βρετανικού δικτύου με το Netflix και γυρίστηκε στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής.  Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους: Tom Weston Jones ως πρίγκιπα Έκτορα, Louis Hunter ως πρίγκιπα Πάρη, Bella Dayne ως  Ωραία Ελένη, David Gyasi («Interstellar») ως Αχιλλέα, Johnny Harris («This Is England») ως Αγαμέμνονα, Jonas Armstrong («Robin Hood») ως Μενέλαο, David Threlfall («Shameless») ως Πρίαμο και Frances O’Connor («The Missing»).

Στιγμιότυπο από τη νέα σειρά «Troy: Fall of a City»
Στιγμιότυπο από τη νέα σειρά «Troy: Fall of a City»

Η επιλογή αφροαμερικανών ηθοποιών για τους ρόλους του Αχιλλέα, του Πάτροκλου και του Δία, έχει προκαλέσει αρνητικά σχόλια και απειλές για διακοπή συνδρομής από την υπηρεσία Netflix και το BBC One.

Το 2004, στην κινηματογραφική ταινία «Τροία» του Wolfgang Petersen, τον ρόλο του Αχιλλέα είχε υποδυθεί ο Brad Pitt, ενώ στη νέα σειρά τον έχει αναλάβει ο David Gyasi («Cloud Atlas», «Interstellar»).

«Δεν έχει ξαναπροβληθεί στην τηλεόραση κάτι αντίστοιχο. Πρόκειται για ιστορία 3.000 ετών, η οποία ετοιμάστηκε σε επική κλίμακα», δήλωσε σχετικά με την πολυαναμενόμενη σειρά ο Piers Wenger, υπεύθυνος για τις δραματικές σειρές του BBC.

Στιγμιότυπο από τη νέα σειρά «Troy: Fall of a City»
Στιγμιότυπο από τη νέα σειρά «Troy: Fall of a City»

Η ιστορία του τρωικού πολέμου θα παρουσιαστεί από τη σκοπιά της βασιλικής οικογένειας της Τροίας, την περίοδο της κορύφωσης της πολιορκίας της πόλης.

«Είμαι ενθουσιασμένος που έχουμε ένα υψηλής ποιότητας καστ που αναμειγνύει νέα πρόσωπα με έμπειρους ηθοποιούς που θαυμάζω από παλιά. Η ιστορία που θα διηγηθούμε έχει επικό και πολιτικό τόνο αλλά ταυτόχρονα είναι ανθρώπινη και συναισθηματική», ανέφερε ο σεναριογράφος David Farr.

Στιγμιότυπο από τη νέα σειρά «Troy: Fall of a City»
Στιγμιότυπο από τη νέα σειρά «Troy: Fall of a City»

Στην κεντρική φωτογραφία ο ηθοποιός David Gyasi που υποδύεται τον Αχιλλέα

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%