Διασκέδαση

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας “The Hunger Games: Mockingjay Part 2”

today25 Ιουλίου, 2015

Background
share close

Με το έθνος της Panem να βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου, όλοι οδηγούνται στην τελική αναμέτρηση. Η Κάτνις Έβερντιν (Τζένιφερ Λόρενς) και οι επαναστάτες πρόκειται να αντιμετωπίσουν τον ραδιούργο Πρόεδρο Σνόου (Ντόναλντ Σάδερλαντ) και το Καπιτώλιο, υπολογίζοντας πως πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες θυσίες. Η Κάτνις, μαζί με μία ομάδα από στενούς φίλους, θα οργανώσει αποστολή δολοφονίας του Προέδρου·  οι παγίδες, οι εχθροί και οι ηθικές επιλογές που θα προκύψουν θα σημάνουν μεγαλύτερες προκλήσεις απ’ αυτές που αντιμετώπισε η Κάτνις στην αρένα.

Η Επανάσταση είναι προ των πυλών και το εμβληματικό, τρομακτικό άγαλμα του Προέδρου Σνόου στην αφίσα είναι πια ακέφαλο. Το σήμα της «Κοτσυφόκισσας» (αυτός είναι άλλωστε και ο πρωτότυπος τίτλος του τρίτου βιβλίου της σειράς) είναι εκεί για να θυμίζει πως η επανάσταση είναι πιο ζωντανή από ποτέ. Τώρα η Κάτνις έχει πάρει τη θέση του και σε ένα καθαρά πολιτικό βίντεο, εμφανίζεται με μια εντυπωσιακή κόκκινη στολή και κάνει σαφές το μήνυμα της Περιοχής 13. Στάσου πλάι μας.

Το «The Hunger Games: Επανάσταση – Μέρος 2Ι», σε σκηνοθεσία του Φράνσις Λόρενς, επιστρέφει τον Νοέμβριο και μαζί με την Τζένιφερ Λόρενς, τους ρόλους τους θα επαναλάβουν οι Τζος Χάτσερσον, Λίαμ Χέμσγουορθ, Τζούλιαν Μουρ, Στάνλεϊ Τούτσι και Γούντι Χάρελσον.

Σύσσωμη η ομάδα των επαναστατών βάφεται στα χρώματα του πολέμου (δείτε όλες τα νέα πόστερ στο gallery παρακάτω) και σας καλεί να ανοίξετε τα φτερά σας! Η επανάσταση αφορά όλους μας!

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%