Διασκέδαση

Ο Δημήτρης Καρράς και ο Φώτης Ανδρικόπουλος @ Ίλιον Plus

today20 Μαΐου, 2016

Background
share close

Σάββατο 28 Μαΐου

Συμμετέχει ο Μανώλης Φάμελλος

Τον Δημήτρη Καρρά και τον Φώτη Ανδρικόπουλο μαζί με έξι εξαιρετικούς μουσικούς και την πρωτοεμφανιζόμενη  τραγουδίστρια Κατερίνα Ζευγαρά θα απολαύσουμε σε μία μοναδική εμφάνιση στο Ίλιον plus το τελευταίο Σάββατο της άνοιξης.

Μία μουσική συνεύρεση που αποτελεί την κορύφωση της πολύχρονης συνεργασίας των δύο τραγουδοποιών, ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο από μουσικές εκπλήξεις και θετική ενέργεια·   τραγούδια δικά τους  που αγαπήσαμε και όχι μόνο.

 Στην παρέα τους οι μουσικοί: Κατερίνα Τεπελένα – βιολί, φλάουτο, Δρόσος Σκυλλάς – τύμπανα, Τάσος Ρούσης – μπάσο, Δημήτρης Τσιμπάνος – πλήκτρα,  Ιάσονας Κτενάς – βιολί, Παντελής Κλήμης – κιθάρα.

ilionbplus

Ο Δημήτρης Καρράς, τέως μέλος των συγκροτημάτων Παζλ & Βωξ, έχει συνεργατεί με τους σπουδαιότερους Έλληνες καλλιτέχνες σε δισκογραφικό επίπεδο. Σωκράτης Μάλαμας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Βασίλης Καρράς, Γιώργος Μαζωνάκης, Γιάννης Κότσιρας, Σταμάτης Γονίδης, Μανώλης Μητσιάς, Κώστας Μακεδόνας, Νατάσσα Μποφίλιου, Αρετή Κετιμέ, είναι μόνο λίγοι από τους καλλιτέχνες που έχουν ερμηνεύσει τραγούδια του. Καθώς έχει συνεργαστεί και με τον σπουδαίο έλληνα συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο, στον δίσκο οι “Βωξ τραγουδούν Γιάννη Μαρκόπουλο”. Τα τελευταία δεκαέξι χρόνια έχει στην κυκλοφορία είκοσι δισκογραφικές δουλειές, πάνω από σαράντα  συνεργασίες και περισσότερα από 160 τραγούδια.

Ο Φώτης Ανδρικόπουλος, απόφοιτος του Εθνικού Ωδείου Περιστερίου, γνωρίζεται το 2006 σε ηλικία 17 ετών  με τον Δημήτρη Καρρά και ηχογραφούν τρεις δισκογραφικές δουλειές: το πρώτο, του νεαρού τότε τραγουδοποιού, ‘’Άγρυπνη Νύχτα’’ (Lyra), ακολουθεί το δεύτερο cd  “Έτσι οι μέρες περνούν” (Lyra) που περιέχει και την ομώνυμη επιτυχία, τέλος το cd ‘’Έξοδα’’ (Final Touch) ένα τραγούδι σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου.

Οργάνωση παράστασης: Αλέξανδρος Γερασίμου

Ίλιον Plus
 Σάββατο 28 Μαΐου / Πατησίων & Κοδρικτώνος 17, Κέντρο, Tηλ: 2108824383.

Είσοδος: 12 ευρώ με ποτό στο τραπέζι και δώρο το τελευταίο cd του Δημήτρη Καρρά, που κυκλοφόρησε με το έντυπο «Κόκκινη Καρφίτσα» της εφημερίδας Αυγή στο τεύχος Απριλίου.

chorigosngradio

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%