Διασκέδαση

Disney On Ice στο γήπεδο Tae Kwon Do

today9 Οκτωβρίου, 2013

Background
share close

Το γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο φιλοξενεί το καταπληκτικό υπερθέαμα «Η Χώρα της Φαντασίας» της Disney on Ice, μια αξέχαστη περιπέτεια της Ντίσνεϋ για όλη την οικογένεια!

Με ξεναγούς τους αγαπημένους ήρωες της Ντίσνεϋ, οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι πάνω στην τεράστια παγοπίστα του γηπέδου Tae Kwon Do και θα εξερευνήσουν μερικές από τις ταινίες που όλοι έχουν αγαπήσει.

Θα αφήσουν τον Κεραυνό Μακουήν και τους φίλους του από το Cars της Disney/Pixar να τους συναρπάσουν, καθώς πατάνε γκάζι πάνω στον πάγο! Θα ακολουθήσουν τον Μπαζ Λάιτγιαρ, τον Γούντι, την Τζέση και την υπόλοιπη συμμορία του Toy Story 3 της Disney/Pixar, καθώς δραπετεύουν από τον παιδικό σταθμό, στην πιο τολμηρή περιπέτειά τους!

Θα βουτήξουν στη θάλασσα και θα μπουν στο υποθαλάσσιο βασίλειο της Μικρής Γοργόνας και θα μάθουν τα πάντα για τον μυστηριώδη κόσμο του Καταφύγιου των Νεράιδων, συντροφιά με την Τίνκερ Μπελ και τις Νεράιδες της Disney!

Η Χώρα της Φαντασίας είναι ένα υπερθέαμα της Disney on Ice για όλη την οικογένεια, γεμάτο εκρηκτικά χρώματα, πολύχρωμα κοστούμια, εντυπωσιακά εφέ, μαγικά χορευτικά νούμερα και εκθαμβωτικό πατινάζ.

Ετοιμαστείτε για διασκέδαση χωρίς όρια σε μια παράσταση που θα σας χαρίσει υπέροχες αναμνήσεις για μιαν ολόκληρη ζωή!

Γήπεδο Tae Kwon Do, Φάληρο
23 – 28 Οκτωβρίου

 

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%